HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Sömnlös natt

Publicerad 2009-09-29 10:54:51 i Allmänt

Som jag skrev i tidigare inlägg blev denna natt lika som mina andra nätter hemma ensam. Fast till och med värres skulle jag tro! :S La mig kl. 23, kunde inte somna så gick upp igen vid 00.30. Kollade på 2½ men och åt lite musli. Försökte somna igen men nej.. Sen måste jag ha "halvsovit" till ca halv sex imorse. sen Äntligen så började jag känna mig lite trött. Vid kl. 7 hör jag att nån borrar i huset. Jaha.. då var det lika bra att gå upp tänkte jag och ställde mig vid fönstret och ett tag och kikade. Solen lyste så jag blev lite pigg till att gå ut. Men nej sen så somnar jag äntligen! :) till nu typ. Och drömde en mardröm :S Skulle döda en tjej för hon hade en demon i sig, haha jaa.. usch vad sjukt. När man väl somnar blir det såna där drömmar.

Eftersom jag ska på ett rätt stort maskerad-party i helgen så måste jag nog cykla ner på stan idag och kika efter nån outfit. Även träffa Cissi en stund. Sen blir det antagligen Sats men vet inte om jag ska testa ett helt nytt pass, Bootcamp. Eller om jag ska gå på ett bodypumpspass med Jenna :-) Det visar sig. Nån slags träning blir kommer det bli iallafall.

Ja det ser rätt roligt ut ändå :-)

Spontan träningskväll

Publicerad 2009-09-28 22:03:05 i Allmänt

Jag trodde min kväll skulle bli en riktig slappiskväll. Men jag ångrade det för jag har fått nog av slappa då jag gjorde det hela dagen igår för jag var bakis och hela dagen idag, så då cyklade jag iväg till SATS och gick på spinning och core. :-) Nu mårjag mycket bättre och hoppas jag kommer få somna gott. När jag sover hemma ensam så kan jag inte somna så lätt nuförtiden. När jag sover hemma hos Andreas eller med han så somnar jag jättelätt men inte när jag är ensam :( Får träna på att sova själv. NU vill jag inte gå och lägga mig för då kommer jag säkert ligga vaken i någon timme. Det är så tråkigt dessutom så nä, då sitter jag hellre uppe och läser bloggar.

När jag cyklade till och från SATS så kände jag att hösten var här. Den härliga kalla luften och den där speciella höstlukten. Det är mys det. Idag var det väldigt roligt att cykla också, jag hade så pass bra musik i hörlurarna så det kändes som ett spinning-pass hela tiden. Därför fick det bli intervall-cykling på vägen hem :-)




Såhär såg jag och Jenna ut häromdagen när vi tränade tillsammans. Och NEJ vi hade inte planerat att vara lika klädd:P

Helgen! :)

Publicerad 2009-09-28 16:38:40 i Allmänt

Hemma hos pappa igen efter att jag festade i lördags så hamnade jag hos Andreas där jag stannade i 2 nätter.
Lördagen var jätterolig där vi hade förfest hemma hos Jenna, och ja - vi var cirka 7 tjejer och det var en härlig och glad stämning hela tiden :-) Allting var super-kul tills klockan blev ca 02 eller nått, då vände allt för mig och jag mådde väldigt dåligt :S Det blev för mycket av det goda för min del.. Usch usch. Så jag stapplade hem till Andras där jag inte kunde somna förräns efter nån timme, jag kände mig väldigt illa. Blä.. nu får det vara lugnt med alkohol, eller ja i rimliga mängder åtminstone.
Nu bjuder jag på lite bilder.


Jag och Carro på old saints. NU flyttar hon till Jönköping :(



Hårdtränat typ.

Publicerad 2009-09-26 15:22:05 i Allmänt

Jag gick upp tidigt idag för att vara lördag. Halv nio ringde klockan så då var det bara stiga upp och göra i ordning frukost, kvart över 9 gick jag till SATS för att träna core-passet med Jenna. Efter det så "ströa" vi lite på gymmet, gick lite på löpbandet osv. Sen övertalade jag Jenna att gå på bodypump med mig kl. 11! Sagt och gjort så gick hon med på det trots att vi båda var slutkörda i kroppen sen gårdagens jobbiga pass. Och ja - passet var jättejobbigt idag! Jag tog vila emellanåt annars hade jag aldrig orkat :S Sen efter det gick jag och Jenna och solade, men kassa rör! fick knappt färg.

Ikväll runt kl. 6 så åker jag, Ivana och Stina hem till Jenna där vi ska förfesta :-) Förhoppningsvis blir vi nån till, typ Tamara? :) Ska bli super-kul iallafall :D

Lev & njut

Publicerad 2009-09-25 17:40:15 i Allmänt

Äntligen hemma från stan. Blev mycket ärenden tycker jag, även ett köp jag är supernöjd med! En foundation från I.D. minerals. Den verkar jättebra så hoppas på gott resultat sen när jag ska använda den.
Håller på laga maten nu också, rätt hungrig efter en dag på stan utan mellanmål eller ens en fika! Blev mest att kika i butiker idag.
Maten får bli potatis, panerad torsk och sås, gotta :-)

Blir även en efterrätt om man ska kalla det så, jag tror jag kan kalla det fredagsmys. Inte för jag egentligen borde vara förtjänt detta för jag har ju gotta-mys mer än bara på helgerna.. Jaja, som Jenna skrev - Lev & njut. Bara motionera så är det chill.

Efterrätten blev enkel att köpa!

Vem tränar mest är viktigt för mig.

Publicerad 2009-09-25 13:41:22 i Allmänt

Nu är jag nytränad och glad - nyss tryck en banan. Hehe nu var jag duktig på rim också :P
Bodypumpen gick jättebra iallafall och Jenna var visst där innan passet började och körde på crosstrainern. Detta gjorde mig stressad för jag vill inte träna mindre än henne! (hehe en liten undermedveten tävling med vem som tränar mest mellan oss systrar ;P haha.. nej men jag är lite så.)
Så jag slängde kaffet i diskhon och borstade tänderna supersnabbt sedan småsprang jag till SATS där jag han köra lite på crossen jag med innan bodypumpen.

Och nu har jag nyss duschat och ska snart möta upp Stina på stan för att kika lite :-) Sen ikvälll ska jag komma på någon god maträtt att bjuda Andreas på.. vet inte vad än. Men ska tänka på det under dagen så kan jag handla på vägen hem. Eller ska jag vara bekväm och köpa hem MAX? :-) Nej, godare med hemlagat :-D

Just nu.

Biffen

Publicerad 2009-09-25 10:21:33 i Allmänt

Nu håller jag på gör i ordning kaffe, kokar ägg och ska väl göra gröt också, eller om det får bli musli. klockan halv tolv ska jag och Jenna gå på bodypump så nu gäller det att äta sig pigg och alert! :-)
Efter gårdagens glass och allt annat kan detta vara bra, och om jag vill bli biffig så gäller det att ligga i ;-) haha! Nä det har jag inte lyckats med ännu. Man blir väl inte biff av bodypump 2 ggr i veckan? :P Detta blir en bra start på fredagen iallafall.

När jag säger biffig menar jag inte att jag vill bli som ett muskelberg, bara musklig. Det är snyggt.
Nej nu kokar nog ägget! Hörs sen :-)


Glass i små eller stora lass.

Publicerad 2009-09-24 19:35:31 i Allmänt

Ska man sluta kvällen med ben & jerrys kanske? Hmm.. JA varför inte. Men varför egentligen??
Åh ! Varför ska allt onyttigt vara det jag mår bäst av?
Verkar som jag får sitta med det ensam dessutom, för Andreas är inte sugen. Men ja, desto mer till mig bara :)



Vad händer?

Publicerad 2009-09-24 16:42:43 i Allmänt

Nyss avnjutit en middag bestående av falukorv i ugn med mos! Satt fint i magen.
Så, vad som händer nu resten av dagen vet jag inte. Är hemma hos Andreas just nu. Kanske att vi ser true blood som vanligt, hehe. Men hela säsong 2 ska ju plöjas igenom så. Eller så väntar vi tills ikväll, lite roligare att se på kvällen tycker jag :-) Häromdagen när jag hade lagat mat så frågade jag Andreas om maten såg god ut, till svar fick jag "Det ser ut som någonting som skulle kunna ha varit med i true blood.." alltså nån döing som blivit uppsprättad av en vampyr typ. Men ja, hur det än ser ut så är det viktigaste isåfall hur det smakar! :-)
Kanske jag ska gå in på någon receptsida på internet och kolla upp någonting roligt att baka ihop, eller så kanske jag ska satsa på träna ikväll. Svårt val..

Jag i mina glasögon från yngre dagar :D

Mammas nya kille

Publicerad 2009-09-24 11:22:47 i Allmänt

Snart är det dags för lite ärenden ner på stan, så kom upp rätt i tid. Om man tycker att gå upp vid 10 är tidigt.
Sen efter jag varit iväg på det ska jag möta upp Andreas på stan så ska vi väl gå runt lite och kika :-)
Det som är så kul hos Andreas är att han har en ful liten mini-grön radio ute i köket som jag alltid poppar igång p3 på. Har ni hört "Mammas nya kille" på söndagar? Haha kan rekommenderas, skitroligt :D

I helgen verkar det som mina planer blivit smidda. Festligheter är på gång och vi blir fler än vi trodde från början, yay kul :-)

Fest för länge sen

Odödlig

Publicerad 2009-09-23 20:10:47 i Allmänt

Hemkommen och glad just nu. Träning gör en alltid glad. Trots att jag på spinning kan känna av nån slags "döds-ångest" när det är som jobbigast - att bara hoppa av cykeln, andas ut och dra därifrån mitt i passet så håller jag trots allt ut. Jag måste hört fel när spinningintstruktören sa att det var en låt kvar. Det var visst två. Och jag tog ut mig rejält då jag trodde det bara var en låt kvar, med ett suck började jag trampa intensivt igen. Någon minut senare som kändes som 10 min så var passet färdigt och jag dyngblöt andas ut rätt lycklig och känner mig odödlig.
Ja, träningen gör så gott med en. :) Tack för ikväll Jenna. Syster och träningspartner. Det roliga var att när vi träffades innan träningen hade båda på sig precis lika kläder, haha. Svarta byxor, rött nike-linne, svarta nike-koftor, haha jadu.. och detta var oplanerat :P

I orbaden från i somras. Jag och Andreas skulle gå upp för toppstugan. En f.d. slalombacke. Efter man gått den vändan satt maten fint sen!

Nu blir det säkerligen true blood ikväll. Är hos Andreas. Han har varit ute och sprungit så ikväll är vi båda förhoppningsvis glada på endorfiner.

Kvällens träningsplan är klar

Publicerad 2009-09-23 16:42:30 i Allmänt

Äntligen verkar träningsplanerna ha styrts upp!
Jag får med Jenna på core-passet iallafall, sen direkt efter det följer jag med henne till spinningen i 45 minuter, känns jobbigt just nu att ha det framför sig men sen kommer jag må prima :) förhoppningsvis Jenna också.

Ombytt & klar, om en timme ska jag möta upp syster :)

Ett par drabbade gröna tofflor

Publicerad 2009-09-23 14:27:18 i Allmänt

Varför ska Wille varje gång han ser mig attackera mina snygg-tofflor?
Jag har gömt dem x-antal ggr för han har attackerat dem! lilla tokis.

De drabbade..

Wille som har växt på sig rätt mycket sen den här bilden. Sötisen

Brottslingar med skills

Publicerad 2009-09-23 14:17:47 i Allmänt

Åh, jag har varit vaken sen kl 8 och har ännu inte kommit ut från lägenheten. Det lär väl hända idag det med, men det är lite små-segt. Fast promenad vill jag inte heller ut på. Nä, jag inväntar kaffet ist..

Och på tal om det där rånet som var inatt, vilka "skills" dem har. Undrar hur länge de planerat för detta rån egentligen?


http://www.dn.se/sthlm/attack-mot-vardedepa-1.958381

Mat är glädje tror jag.

Publicerad 2009-09-23 14:07:47 i Allmänt

Pappa står och gör i ordning kaffet efter maten och jag filosoferar på hur jag ska göra med dagens träning.
Ska jag gå med Jenna på combaten trots att jag inte klarar av kordinationen där (men tror jag kan bli bättre med tiden.) Eller ska jag köra kondition själv och sedan gå på ett core pass, det är frågan..

Helst av allt skulle jag nog bara vilja slöa hela dagen med en godispåse. Men nej det kommer inte hända. Om jag varje gång gav efter suget och slutade kvällarna hemma med gotta så ja, då skulle jag nog inte ens orka cykla in till stan.

Det gäller att ha motivation och det har jag nog nu när jag bytt träningscenter :) Jag får fortsätta filosofera men ikväll hoppas jag på ett true blood avsnitt om jag stannar kvar i stan och sover hos Andreas. :D

Och ja, på tal om maten. Jag tillagade kyckling med klyftpotatis och morötter i ugnen och hemmagjord sås till kycklingen gjort av filmjölk (!) soya, sweet chilisås och kryddor. Blev supersmarrigt och lagomt klart tills pappa kom hem från skogen med Wille. Då blev han glad.
"Det bästa jag ätit på länge" sa han. Tack, det värmer..

Ska vi träna ikväll Jenna?

Jag känner mig välkommen :-)

Publicerad 2009-09-23 11:43:18 i Allmänt

Äntligen är de klara med vår nya ytterdörr här hemma! Fint blev det iaf.
Och jag har precis missat pump-passet på SATS med 10 minuter, men det "går nya tåg".. blir nog ikväll med Jenna istället nått pass.

SATS verkar verkligen satsa på sina medlemmar :-) Dem är alltid trevliga och idag kom ett "välkommen-vykort" till mig, de visar ju att de bryr sig.



En liten smile-gubbe bjöd dom också på :)

Nu ska jag fortätta sippra på min smoothie och så blir det kaffe emellanåt.

Aldrig mer korv och makaroner

Publicerad 2009-09-23 09:25:06 i Allmänt

Idag vaknade jag upp av att nån knackade på dörren - kl 8.
Jag struntade i det men några sekunder senare knackade det igen så jag gick upp och öppnade dörren. Det var en snickar/byggar-karl-gubbe som sa att ytterdörrarna ska bytas ut idag. Så ja, då kommer det borras och låta illa så lika bra att gå upp.
Tog en frukost samtidigt som jag läste igenom mat-tidningen Buffé. Fick ett och annat inspirationstips till middagar jag ska försöka mig på :) Idag ska jag försöka mig på någon vettig kycklingrätt utan att behöva gå till affären för att köpa till ingridienser.

Jag och Andreas har ett vad ihop. Om han låter sitt skägg växa ut i 2 veckor så ska jag bjuda han på 2-rätters. Precis, mycket exklusivt, haha.. Så jag spånar fortfarande efter vad jag ska tillaga tills den dagen. Har över en vecka på mig men ändå, vill ju inte göra han besviken med korv och makaroner :P

Matlagning har börjat intressera mig nu den närmaste tiden. Vem vill inte njuta av god och bra mat varje dag liksom?:D
ALDRIG mer korv/köttbullar - makaroner 5 gånger i veckan!


Läckert va? inhandlades på IKEA för ett tag sedan

Vad ska jag tillaga av kycklingjäkeln?:O

Nu ska jag fortsätta på morgonkaffet! :)

kapat klänning

Publicerad 2009-09-22 22:26:59 i Allmänt

Kvällen spenderades hemma hos Stina. Senare anslöt Basse till sällskapet också :) Vi spenderade hela tiden i köket där vi satt och babbla och hade det trevligt, jag klippte även sönder en klänning som jag aldrig använder och gjorde den till en tröja istället, som sagt. Blev väldigt nöjd med resultatet iaf och får tacka Stina som så snällt hjälpte mig med symaskinen, och Maria!
Nu saknar jag att se true blood ikväll. Det har blivit lite som en vana för mig haha, desa kvällar hemma hos Andreas så är det de enda vi gjort om kvällarna typ :P Men lite skönt att vara hemma också, här jag har alla mina saker och det.

Imorgon lär det förhoppningsvis bli SATS som gäller, eventuellt med syster också. Detta kort måste utnyttjas till 100% om det ska vara värt det, puh.. nu är det bara ligga i med träningen.. positivit eller negativt kan man tolka olika, men det är mest bra tror jag :)


Var helt seriös då jag sydde. INGET fick gå fel! Då jäklar.


Detta är resultet. Från en långklänning till en snygg tunika!:)

Stina är här på besök

Publicerad 2009-09-22 18:09:33 i Allmänt

Nu är Stina här, hon kom nyligen hit. Vi ska avnjuta lite glass snart när Jenna kommer hit. Sen bär det av mot affären för lite inköp. B.la köpa sytråd så jag kan kapa av en klänning och göra en tröja av den, kommer nog bli snyggt om jag lyckas sy bra. Ska få låna Stinas mammas symaskin :D Inte första gången jag lånar den. Men det är snällt att jag får låna den, då jag inte har en egen. Egentligen skulle jag vela ha en helt egen för då skulle varenda klädesplagg man tröttnat på bli som helt ny om man fick sy och fixa om det. Rolig idé :) Lär kanske bli en önskan till julafton då :-D

Nu ska vi äta glass här :-) Sen ska vi möta upp Ivana för en promenad..



Idag tillagade jag falukorv i ugnen tillsammans med hackad palsternacka och tomater - tillsammans med det ketchup, senap och gurka. Super-smarr!


Cosmo

Publicerad 2009-09-22 13:24:46 i Allmänt



Cosmopolitan är en bra tidning. Den är mycket mera "mogen" än exp. Veckorevyn.
En av mina favorit-tidningar just nu :)

Min nya favorit-frukost!

Publicerad 2009-09-22 11:59:51 i matlagning

Vaknade upp av att det var en tjej från posten som kom med ett leverans-paket åt Andreas.
Vi gick upp och jag avnjöt en frukost med knäckebröd, kaviar och ägg! Det blir min nya favorit-frukost :) Iallafall ett tag framöver. Och så kaffe på det och Gefle dagblad.
Andreas köpte hem kaffe och en kaffebryggare för jag så gärna önskade det - så han köpte det :D supersnällt.
MEn eftersom det bara är jag som dricker så måste jag nog köpa hit eget kaffe i fortsättningen. Om jag inte kan försöka lära han dricka kaffe haha.. Inte det lättaste ännu iaf.

Angående serien true blood. Hur kan det komma sig att de som dricker vampyrblodet AKA "V" blir höga men när Sookie dricker Bills blod så händer ingenting? Är det en tabbe i serien de glömt att man faktiskt blir hög av vampyrblod? Verkar så.




Du är vad du äter tycker jag är en bra serie. Man får lära sig ett och annat om kostlära och så vidare, det roliga är att jag gärna trivs att sitta och kolla på det med en godispåse eller liknande. Vet inte varför men jag känner mig ändå rätt nyttig när jag ser hur deras livsstil är :P

Dagen börjar gå mot sitt slut

Publicerad 2009-09-21 23:13:16 i Allmänt

Jag var på bodypumpen och det kändes jättehärligt efteråt, speciellt med tanke på att jag var inställd på att inte ens träna idag :)
Sen när jag kom tillbaka hem till Adde så var han ut och sprang, idag var vi båda lite sportiga haha.. härligt det.
Så gick vi iväg till Willys och handlade lite nödvändigheter. På vägen hem träffade jag Anja! Inte så ofta vi träffas. Blir nog utgång i helgen och ja, då är du väl på Anja? :)

Innan vi kom hem slutade det med att vi gick in på MAX och köpte oss en varsin kyckling-hamburgare. Den satt bra framför "True blood". Nu fick jag även veta vem mördaren var, hmm.. var nog nån jag misstänkte ändå faktiskt. Och adde höll masken vem det kunde vara när jag försökte få fram svar vem det var.



Bodypump!

Publicerad 2009-09-21 17:22:54 i träning

Det verkar inte bli som det var sagt, nu ska jag inviga kortet idag istället. Jaja lika bra då blir tv-kvällen lite bättre. Nu ska jag dra iväg på Bodypump! :-)
BIffen vill jag bli.


Data-geeksen :-)

Publicerad 2009-09-21 16:12:34 i Allmänt

Ikväll blir det, vad jag tror - sjätte natten i rad jag sover hos Andreas. Men så blir det för vi har så roligt ihop :D Just nu lagar vi mat och skriver till varandra på msn fast vi sitter bredvid varandra. Jag har tagit med min bärbara hit. Haha men det är ju kul nu kan båda göra sin grej.

Ikväll förväntas det bli true blood igen, sen ör det säsong 2 som ska plöjas igenom med 12 nya fräscha avsnitt. ren underhållning det där :-)
SATS kortet är inte invigt ännu. Har ännu bara ägt det i nån timme men imorgon ska jag dit och köra ett pass :-) Men kommer nog inte överge friskis & Svettis heller helt och hållet, känns ju dumt då kortet där är tills jul.


SATS

Publicerad 2009-09-21 12:50:32 i träning

Nu är jag äntligen medlem! Som jag velat vara sen i början av sommaren:-)
SYND att det är så dyrt. Egentligen har jag inte råd men jag gör mig råd på ett eller annat sätt för SATS tycker jag har den bästa träningen. Ses där JEnna!



Vad vill ni veta?

Publicerad 2009-09-20 23:21:39 i Allmänt

Vi <3

Adde som jag skrivit om i tidigare inlägg.
OCh Neej, ännu har vi inte sett avsnitt 11. för jag fastnade med designen, mycket svårt att få till det. Hur gör man egenligen? Inte får att jag tror nått blogg-pro läser min blogg, men OM så säg till. Här finns jag - en tjej som inte vill ha denna tråkiga design jag haft sen jag började blogga ( Med 4 inlägg per halvår)

Förresten, vad vill ni läsa om? Jag skriver ju mest det jag tänker.
Vad kan ni tänkas vilja läsa om?
kompisar? relationer? true blood? Vad jag tycker om Jerry springer show? träning? Kost? godis? cykla?
ha ett "low-class-job"? alkohol? Gävle? Ideal? Arbetsförmedlingen? Matlagning?

Mycket finns att skriva om egentligen, och det kan bli intressant bara jag kommer in på rätt spår med mina tankar. Just nu känns det lite halvdant tyvärr.
Men visst vore det roligt om jag uppdaterade så ofta jag kunde. Iallafall så mina bekanta kan komma in hit och läsa och inte säga att jag uppdaterar dåligt! :-D

Bebisar är så mysiga!

Publicerad 2009-09-20 22:45:45 i Allmänt

Imorse gjorde jag en jättegod frukost åt mig och Adde. haha uppdaterar jag för mycket? Hmm..
Iallafall, jag gjorde det på ett mycket bättre alternativ än att använda margarin, jag hade istället i kesella! Blev rätt gott ändå. men jag är väl inte så nyttig med frukostmarmelad.. Nej det är jag inte, men det är ju gott hehe..
Idag var jag med mamma och Jenna på aloe vera party hos mammas vän. kul och trevligt! :)

Handlade inget, men ja.. skitsamma.
Inatt drömde jag att jag fick en bebis. En pojk. Så hela dagen idag har jag tänkt på bebisar typ.. mys det skulle vara att ha en liten egen att ta hand om.. :-) MYS! Den tiden kommer väl den med. Den tid som kommer nu är avsnitt 11 av true blood.

Toaletten har väsen för sig.

Publicerad 2009-09-20 22:39:17 i Allmänt

"Nej är säsong 2 över!?!" aDDE letar förbryllat efter säsong 2 av true blood. hehe han är lite olaglig den där karln, bäst jag inte avslöjar allt för mycket personlig info om honom då.

Vilka bloggar läser ni? JAg läsar rätt många, men när jag läst igenom de jag tyckt är bra blir det alltid så att jag läser bloggar som jag egentligen tycker är halv-tråkiga, halvdana etc.

"Gud vad toan spyr..han gurglar kiss.. "/
Adde..
Adde pratar om sin lilla toa som låter mystiskt. den typ "gurglar". Lite mysko haha! Bäst han borde gå att kolla till toaletten då. Nu trycker han upp sina tår i mitt face. Nån som blir uttråkad för att jag äntligen börjar uppdatera min härliga blogg? Ja, det verkar så. Men det får han allt tåla, för nu ska jag börja uppdatera jämt! :D Kul va??
Ge mig "feedback"

True blood är det nya twilight. Fast bättre!

Publicerad 2009-09-20 22:31:37 i Allmänt

Nu sitter jag och adde och ser true blood, allt nerladdat och färdigt såklart! =) säsong 1 och 2 har han fixat, vi är nu inne på 11e avsnittet på säsong 1.
Vi har ätit äppelpaj nyligen som adde bakade häromdagen och så lite sås på det! hehe här levs det de goda livet. Köttbulle-form är söta de med. :-) Inget illa ment mot större former för det va ju de jag mena att de är sött! =)

Imorn ska jag iaf köpa kort på SATS så jag kan träna med Jenna, hon bytte dit för ett tag sen. och jag har 2 träningskort på olika ställen redan men har nu insett att SATS är min grej att träna på. Så imorgon tar jag steget mot det dyrare träningscentret i stan - men ack så mycket bättre! :-)

Nu ska vi se mera true blood, Sookie är jagad av en mördare! Vem är mördaren? Adde vill inte säga, den som lever får se..

Sookie Stackhouse dejtar vampyren Bill Comptons. Dessvärre hamnar hon i trubbel. Vem vill henne illa? .. NI som följer detta har förmodligen inte sett så många avsnittet om ni kollar på tv, så jag ska inte avslöja något i förtid !
Ps. Adde sa att jag är lik henne, tycker ni det ?

Hanna? Sookie?

Neeee.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela