HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Lugnaste lördagen

Publicerad 2008-11-15 12:07:31 i Allmänt

Helg helg helg. Skönt. Skolveckorna går rätt fort ändå vilket bara känns toppen, snart jullov vilket ska bli mysigt. Ska på julbord i Gysinge i december med pappa, Jenna och Fredrik, det längtar jag till :-)

Söndagarna jobbar jag numera och börjar även tidigt så lördagskvällarna är inget speciellt för min del dom senaste gångerna och eventuellt inte dom kommande heller.. lite trök men vadfan pengar som pengar :) trivs ju bra där dessutom så det underlättar ju.
Igår var jag hemma hos Tamara med carro och jesper. Det var trevligt, vi såg film som vi var och hyrde på 'Natti natti' i sista minuten innan det stängde sen såg vi annat flumm som var ointressant :P Speciellt roligt var det när vi gick och skulle  hyra filmen så åkte det förbi en minibuss med antagligen folk som skulle ut på krogen. Där inne sitter det en kille med blont hår, mittbena, page till öronen med en skitskum blick och kollar på mig och carro, haha vi skratta som fan. Äkta 90´s kille.

Idag är det enda dagen på veckan som jag får sova längre än till klockan sju så gick upp runt 10.30. det var nice. har ätit frukost och ska väl ut i friska luften nu tänkte jag. Sen kanske jag ska träffa Stina :-) Sen blur det chill för min del.

Mm vilken fullspäckad lördag man har då.. inte.

Sån här frisyr hade killen i minibussen, men hans blick var inte som på bilden, hahaha.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela