HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Höstlovet är kommet! Fast det kommer gå så jäkla fort ändå.

Publicerad 2008-10-27 10:40:54 i Allmänt

God morgon ni som läser, har just kommit fram till att jag har 3 till 4 unika besökare.. woho, ett steg närmare topplistan på bloggportalen!

Vaknade idag runt 9.15, tittar på mobilen och har fått 2 sms av Linda, hon frågade om jag inte skulle komma till henne idag, dom skulle in till stan nu snart så jag kan åka med dom hem igen.
Självklart hänkar jag på, skönt att komma ut på landet lite & bara umgås :-) Linda är rolig hon :D

Så jaa.. jag har nu hunnit packa klart väskan och ätit frukost. Nu inväntar jag endast Pia & Linda då.. Åker nog hem igen på onsdag eller något.

Igår så jobbade jag, hade för varm tröja för att stå & diska, skitvarmt, var ju som en ångbastu.. så nästa gång får jag bara ta ett linne eller nått :)
Sen efter det cyklade jag hem till Tamara och dryga ner mig lite :) sen gick vi & mötte upp Angi vid Ica för att sedan dra hem till henne och se nån jäklans b-ig 80tals film . hahah.. rätt skoj var den allt i slutändan iaf.. sen satt vi där och filosoferade rätt länge och jag cyklade hem & var hemma kl 12 typ.

Sen snackade vi lite om helgen, något får vi såklart hitta på.. man kan ju inte lita på alla som säger att dom ska ha något för sen står dom väl utan lokal eller nått, jäklans flumm allt. Huvudsaken jag får klä ut mig och har lite förtäring och mina vänner så är jag nöjd :)

 

det går bra nu, delvis.

Publicerad 2008-10-22 16:25:20 i Allmänt

hallå!!!
Mycket som händer nu, på både gott & ont kan man säga. Men det börjas bli bättre får jag hoppas.. :)
Kan ju säga att praktiken är toppen! :D superbra personal och en trevlig miljö förövrigt.
 Skulle kunna jobba där istället för att gå skolan om det var möjligt, men kan glädja mig åt att jag fick extrajobb :-D

Snart lov & imorgon ska jag klippa & färga håret, känns mycket bra. Det känns som det går bra nu, med det mesta, får se hur länge det håller i sig ;-)

Och Stina ringde nyss och frågade om vi kunde ses, Självklart! var längesen jag var med henne nu, så ställde in mina planer på träning ikväll, Stina känns viktigare :) Min lilla blomma det där! :D Inte alla som har en mänsklig sådan.

tattarna på bion?

Publicerad 2008-10-11 14:18:26 i Allmänt

Väldigt sällan jag skriver nu. Men ibland så kommer det lite uppdateringar :-)

Är inne på 4e praktikveckan på måndag, stortrivs där :) Bästa praktiken jag varit på än så länge i mitt liv.
Ikväll blir det nog chill med Carro, typ bio eller nått. Men vi har båda dåligt med pengar så vi försöker prioritera smart då det nog blir lite festa nästa helg, så då måste man lägga ner pengar på saker där, som dricka & grejer. Så då kom jag på en rätt tattig idé, "planka" in på bion.. hahaha. Vågar man det? Om man blir tagen, får man böter då? vad kommer hända liksom. Vi ska ses vid halv 8 & diskutera om vi verkligen vill lägga nästan 100 kr (!) på en film eller spara 100 kr & ta en fika innan bion sen gå in på bion.. hehehe.. vilka problem man har :) Det väntas med andra ord en spännande lördagskväll för mig & Carro, haha.

Och jag har nyligen kommit hem från lite lördagsträning på fjärran, håller på i tvättstugan nu också, trök menmen.
Och ikväll verkar det bli finmiddag i hemmet, Pappa och Bettis ska laga ihop tacopaj ;) Toppen! Fast har fått "fin-mat" varje dag i ca 3 veckor nu, på praktiken ju :D Så lite bortskämd är man ju :-)

På återseende.
 
Nya brillor på G?  Från Tamaras new-rave party:D Det var hel-skoj. Min lilla höna har varit sjuk alltför länge nu :(  Systrar som ska iväg på träning.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela