HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

långfredag

Publicerad 2010-04-02 20:15:22 i Allmänt

Det har hänt mycket sen sist.. exempelvis resan till Teneriffa som var helt underbar. De var jättefint där.. lekte i vågorna, god mat och allmänt mys. Där trivdes jag, och de andra för den delen :-) Kan säkert bli ett återbesök skulle jag tro! ;)

OCH denna resa tackar jag pappa så jättemycket för! :) De var nog de bästa vi 3 kunde göra ihop, bara dra iväg sådär..
Om ni vill se bilder så finns det ett album på facebook med mitt namn Hanna Åkerlund ! :)
om några dagar är hjärtat hemma också .. och det ska bli superkul :D har inte setts på nästan 3 veckor då :S :(

idag har jag spenderat min dag i Marma med pappa.. farmor lagade underbar mat som vanligt och de fanns massaaaa godis och sen även fika såklart. Likadant hos mamma igår.. Så nu är jag "mättad" för ett tag.. tills typ söndag haha :P det är typiskt mig att falla tillbaka till sötsaker efter nån dag bara. PÅ söndag kanske jag hänger med stina till Köping också. SKulle va kul med en utgång där ! :) .. igår blev det utgång men det blev en rätt så tidig kväll, fast kul hade jag och det var även kul att Becka följde med.. kan slänga upp bilder när jenna skickat mig dom :D

Och här är 2 bilder. före en sminkning och efter en sminkning. Vilken skillnad det kan bli :I känner nästan inte igen dessa bilder, eller jo men vilken skillnad man kan göra med smink.

FÖRE.

EFTER

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela