HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Depp-väder

Publicerad 2009-05-28 14:52:39 i Allmänt

Hade endast en lektion idag, samhäll. Pratade om droger och alkhohol. Alla i klassen fick en varsin drog att ta reda information om för att sen berätta för klassen, jag tog poppers. har blivit erbjuden det förut. Vet inte om man ska se det som en drog för den är laglig i andra länder men inte Sverige, hrmm.. skumt det där.

Eftersom det bara var en lektion kom jag i träningskläder till skolan idag, för efter vi slutat vid elva så gick jag till hemlingby och tog en långpromenad :) Fast det regnade, det var mindre trevligt :( Sen var jag så trött i benen så det fick bli bussen från Hemsta hem, haha =)
Har nyligen ätit min lunch/middag iallafall, var hungrig när jag kom hem! och om en timme ska jag cykla ner till stan för att gå på skivstång, men hoppas det tråkiga regnet kan försvinna =/ tråkväder!! ja.
I helgen som kommer hade jag sagt till Ivana att vi ska ut i helgen men har ej ekonomi för det nu när alla pengar kommer kring studenten och klänningen osv. Så
åker nog till Hedesunda på lördag efter jobbet för där ska Jenna och Fredrik bo i farbrors hus över helgen och vara hundvakt, dessutom ska det ju bli toppenväder:D Sola äntligen! :D

Snart så! =)

funderingar

Publicerad 2009-05-27 22:10:52 i Allmänt

Idag följde Caroline med mig hem efter skolan så idag har vi umgåts hela dagen :-) Hon åkte hem nyligen. Var längesen vi umgicks sådär en "hel dag" istället för de lunchrasterna på skolan bara.. =) kom hem hit och jag lagade i ordning lite typisk svensk husmanskost åt oss. Sedan for vi till affären för att köpa lite bär och glass för att bänka oss framför Kjell med, haha jäklans härligt program det där, eller Kjell är väl den härliga, men likaså den söta modern Birgitta :)

Och det bästa med livet just nu är att skolan börjar bli lugnare, lektioner trappas ner rejält. :) Imorgon har jag bara en lektion sen är jag fri som en fågel resten av dagen, alltså redan efter kl 11! Har då träning inbokad hela dagen, hoppas det inte kommer regna bara, då blir jag besviken.. har nämligen en långpromenad planerad men sedan skivstång på friskis, alltid lika roligt och härligt efteråt. Det tråkiga är att passen börjar trappas ner rejält nu inför sommaren! :( Hjälp, vad gör jag då? Nu när jag blivit rätt van vid att anpassa mig efter passens tider osv.. Detta får helt enkelt lösas med att jag får inhandla ett gymkort :) Men inte lika roligt just nu känner jag, passen är ju de bästa. Jag ska ju bli biff! :D haha nejdå, inte helt, men musklig. det är snyggt :) eller ja, vältränad och sund helt enkelt. läckert.

Kjells mor Birgitta.Birgitta, kjells mamma :)Kjell Kjell han själv :D haha..

En sund förebild, verkligen! =) Snyggt "biffig, musklig"

Fiskmåsar, leva eller låta dem dö?

Publicerad 2009-05-25 18:11:51 i Allmänt

Igår när jag och Andreas låg i boulongern och solade cirkulerade det en ganska många fiskmåsar över oss.. Jag kunde inte slappna direkt, blev ju inte bättre av att vissa runtomkring ska slänga mat åt snusken :S
Så ligger jag där och slappnar av, när en fiskmås bajsar på min jacka.. precis som jag oroat mig över =/

Då kom jag på en fin idé, skulle det inte vara trevligt att någon solig dag när man inte har något speciellt för sig spendera dagen på att skjuta ner fiskmåsar? Mitt mål innan sommaren är slut: Minst 5 fiskmåsar ska utrotas pga mig.


Adjö du kära fågel..

Grattis Ivana =)

Publicerad 2009-05-25 17:59:30 i Allmänt

Nu blir det träning med Jenna kl 19, känns skönt.. jag är en bollis..hehehee nä kul då=/
Sen efter det blir det kalas hos Ivana som blir19 år, ska bli skoj att få lite tid tillsammans och umgås, och så har jag fixat en sådan fin present åt henne dessutom:D Hoppas hon uppskattar den.

förövrig information: 21 dagar kvar till studenten


I torsdags blev det utgång ju, slicken fick det bli :) Var lite folk i början men sen blev det mycket! Åkte dock hem rätt tidigt, runt 01. Men det gick inga bussar hem, trots röd dag och folk partar, skumt x-trafik.
 


Och idag inväntas lön, wiii.. äntligen, vill inhandla lite allt möjligt nu känner jag, men speciellt studentklänningen, det köpet har jag skjutit upp alldeles för länge, men skor har jag iallafall skaffat, och snygga sådana :)

FEST igen efter 100 år

Publicerad 2009-05-21 16:11:41 i Allmänt

verkar som det blir en utgång ikväll då !Fanken va roligt, kan ej minnas när jag festade sist, men några veckor sedan var det allt! Så nu är det på tiden igen att jag kommer igång =)

trodde först inte de skulle bli nå av för min del för jag har dålig ekonomi just nu, men de problemet verkar mycket löst :)

Snygg kjell

Publicerad 2009-05-19 16:17:42 i Allmänt

igår hade jag en jättemysig dag, var ju i skolan mellan halv nio till 2 typ, sen var jenna och pappa ute i släkten i marma sen förmiddagen, och jag fick inte följa med då pga skolan :/ Sen kom Jenna och hämtade mig när jag slutade! :D
Väl ute i Marma avnjöts det gott sällskap, farmors underbara mat och Janets hallon/rabarberpaj med vaniljsås och kaffe.
Kollade även på härliga klipp på youtube, sök på Kjell
Du kommer älska hahahahaha.

Därefter hade jag, pappa, jenna och jennas lånehund Tjabo en lång biltur runtomkring hedesunda. Blev ute i ca 3 efter vi sagt farväl åt släkten i Marma. Med andra ord; en lång och mysig dag :) det uppskattas.

Och nu har jag nyligen kommit hem från skolan, avnjöt ett bad för jag frös så mycket, och dricker nu kaffe och myser lite. Ska snart tillaga något ätbart innan jag far iväg på träning.. Skivstång med den bästa instruktören ikväll! :D Härligt.

Party för ett tag sedan, hemma hos Kicki.

Nervig

Publicerad 2009-05-17 16:39:25 i Allmänt

Nu ska jag fara iväg på träning.. känner mig dock väldigt nervös och har en obehaglig känsla i kroppen, det är säkert kaffet...

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela