HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Sönderklippt

Publicerad 2008-08-31 16:08:11 i Allmänt

hallå där..

Inte uppdaterat på länge men lever väl bättre upp till mitt bloggnamn då.

Dagarna rullar på och skolan är igång iaf, lite trist sådär. Denna helg har varit rätt lugn.. i fredags blev det filmkväll med Tamara och Petra och jag bad Tamara klippa min lugg, snarare kapa av den blev det. Trodde det skulle bli bättre än det blev, ser nu ut som en pottfrilla som man hade i yngre dagar.
Igår så var det lite fest. Trodde det skulle vara hemmafest men det var i  en lokal.. Inte så mkt folk heller men det blir vad man gör det till, så det blev rätt trevligt, dock har jag ändå jätte-ångest över en massa grejs som jag knappt kan sätta fingret på, jobbigt.............

 Nyfriserad. Ville dock ha luggen mer såhär: (Ja, Petra vela att jag skulle painta henne..)

Söndaaaaag

Publicerad 2008-08-24 12:12:15 i Allmänt

Då är helgen nästan passerad, tyvärr.
Fast jag klagar inte, imorgon börjar jag och Angi vårat "vad", fast kanske jag som är överseriös ang. det? äh jag kör på iaf. Annars så har jag ett toppenschema i skolan, dagarna är inte alltför långa om man säger så :)

Annars så var jag ju på bio igår, Mamma mia som var rätt Ok, inte såhär "skitbra" som alla andra säger om den, men jag gillade miljön, Grekland är såå fint :) 1 år sen man var där nu och vill gärna resa tillbaka.
Och idag får jag se vad som händer, kan mycket väl hända att jag ska vara med Tamara, och kanske nån till.. inga planer direkt, men det kommer väl under dagen.

Min lilla lillebrooooor.

En lugn helg

Publicerad 2008-08-23 13:43:31 i Allmänt

Goddag.

Just nu sitter jag rätt nöjd, tagit en fika med mamma och pappa nyss, och vi kom fram till att jag ska hänga med mamma på bio med hennes kompisar ikväll, på Mamma mia, ska bli roligt, skulle nog inte betala för den bion själv då jag egentligen inte gillar musikalfilmer..men filmen utspelar sig i Grekland så nog kan det gå bra ändå :)
Skönt att ta det lugnt den här helgen, några helger innan har man ju bara festat och ja, det har varit superskoj, men dags att chilla nu, så man inte kommer rulla fram, alkohol är ju inte det nyttigaste...

Jag och Angi har kommit fram till att vi ska vara nyttiga och sunda tills den 12 sept (Tamaras födelsedag) alltså inte dricka alkohol osv helgerna innan eller vara onyttig på skoldagarna, ska nog gå fint :) och om min jävla hals blir bra snart så ska även träningen komma in i bilden. Sen den 13e sept. bryts mitt och angis "vad" då blir det fullt ös på Tamaras rave-party, wiho! =D

Annars så har jag lagt in ny musik på mobilen denna förmiddag, eftersom min andra mobil försvann under en krogrunda tidigare i somras så fick jag en ny via försäkringen. Detta var nu några veckor sen, men insåg inte förrän i torsdags att jag hade ett 2 gb minneskort i telefonen, haha.. seg. Så nu har jag laddat in allt från Placebo, Phil Collins till Bob Marley =)

Det blir Inte en sådan här kväll i helgen.

Auf wiedersehen

halsont till döds

Publicerad 2008-08-20 22:14:09 i Allmänt

Bläää..
jag dör snart, i min hals. Känns det som.. kan knappt svälja och det verkar knappast som denna förkylning vill lägga sig. Hur kul är det och gå runt och inte kunna svälja = överdrivet med saliv i munen, fräscht.. Inte har jag kunnat träna på över en vecka heller, det känns..

However, skolan börja idag, gick bra. Var trevligt att träffa lite folk efter lovet :) torsdag och fredag blir båda slappa dagar, på måndag körs det igång efter schemat.
idag efter skolan så var jag på vasa cafét och hälsa vasa tjejerna.. hehe.. sen tog vi en svängom på stan, blev inte långvarigt dock, jag och carro drog hem till henne (gick, inte undra på varför halsen känns värre..) sen var vi där och satt och pratade och tog det lugnt, sen gick vi hem till tamara. Körde bilrace på ps2, Tamara var så kaxig och sa att hon skulle vinna osv.. men vem vann då? alltid bra på bilrace jag, dock inte mot hennes lillasyster..

Nu kan jag knappt svälja, lider efter varje gång jag gör det. Måste göra något nu, som ett bad eller så.. kan det hjälpas mot halsont?

Om ca 3½ vecka har Tamara sitt 18årskalas, är pepp som tusan, ska bli jättreroligt!!! :D Speciellt skoj blir det när det är tema på festen också.. nämligen "nu-rave" tror jag det var.. massa starka färger, neon typ. Får se om klädseln fixar sig.. har ju ändå några veckor på mig :)


Natti.

lite lätt trött.

Publicerad 2008-08-17 20:53:48 i Allmänt

hejsvejs!

Supertrött efter helgen, funderar på att lägga mig tidigt, ska ändå tvätta tidigt, kl 10.
Igår var det supertrevligt både hos mamma sen hos Tamara :) Vi drog vid 10 till Hagaström där det egentligen inte tänkt vara en fest utan mer "chilla lite" men det var mer en fest som sagt.. var jättetrevligt !
Kan sammanfatta det lite simpelt:
kaskadspyor, garderob,nakenhet, söt "britt".

 Stina och jag under kvällens gång.

Godnatt!

Shopping-nöjd

Publicerad 2008-08-16 14:32:43 i Allmänt

hallå!!
Nu är man glad, har äntligen köpt jeansen man trånat efter sen i våras :D känns bra.. aldrig varit så nöjd med ett par jeans efter första dagen, alltid hittar man små fel på nya byxor, men dessa är perfekta, än så länge :)

snart ska jag på kalas, hos mamma. Äta finmiddag och efterrätt, trevlans :) Sen skjutsar Jenna mig och Stina till Tamara, där vi ska spendera kvällen, en del iaf, kan även bli lite fest i hagaström =) Hoppas min förkylning lägger sig så man kan pimpla lite utan att känna sig orolig ^^

Dom nya jeansen :)

Grattis Mamma !! :)

Publicerad 2008-08-16 10:55:48 i Allmänt

javisst!! Idag fyller mamma år, och det ska såklart firas med lite kalas senare på eftermiddagen, får se vad hon ska få i present av mig.. men jag tror jag vet vad hon kan uppskattas :)

Och än är jag förkyld.. men ska bannemej ha linserna ändå ;) finns det några risker? ja några men hoppas det går bra ändå.
Sen senare ska jag på en "tjejkväll" hemma hos Tamara där även natten ska spenderas, trevligt ska det bli, en bra lördag tror jag helt enkelt.. blir väl kanske lite dricka och så med.. där finns det nog även risker om man är förkyld antar jag.. hrm känns inte hälsosamt detta.. och ang. hotell gävle gick det inte nå vidare, hehe.



See ya..

Febern är gone.. typ :D

Publicerad 2008-08-14 16:48:48 i Allmänt

hej!

Imorse när jag vaknade upp hade jag feber, som mest 38,2.. fast nu har jag endast 36,8 typ, tog en ipren och tur det för vid sju ska jag träffa Tamara och Angi på stan för att sedan ha filmkväll :D Ska bli roligt! Älskar filmkvällar, alltid lika skoj ;)

Och imorgon ska jag ta en svängom på stan med carro, vi ska till ett hotell nere på stan och söka jobb och även praktik, haha.. undra om chefen känner igen oss från i fredags? efterfest där men det uppskattades inte av chefen dårå och han blev lite sur, men om jag klär mig diskret så antar jag att han inte kommer känna igen mig =)
jaja, nu ska jag fortsätta snacka vidare med Carro här.. (msn) vi diskuterar kommande framtid!!

Bye bye so long.

 Min bakgrundsbild på mobilen förövrigt :)

En liten fika.

Publicerad 2008-08-13 13:16:36 i Allmänt

hoho!!

Endast 1 vecka kvar nu till skolan.. =S sommarlovet har gått superfort.

Igår så var jag på och hälsa på hos Jenna, det var trevlans, vi satt och dryga oss på balkongen och snacka lite (: Sen vid sju så hade jag bestämt en liten fika med Tamara, sant som det är sagt, vi hade supertrevligt tycker jag :) vi träffas ju aldrig bara vi så det var roligt =)

 Jenna på balkongen, där vi delvis skämtade om att den skulle braka ihop då hon tog några steg ut. haha.

 Tamara på Wayne´s, inne i en liten diskussion där =P

och här är en bild till, fast från mitt s.k. "3-dagars festande" som jag döpte det till.
Fast den går ju inte & ladda upp :@ jävla cunt......... !

okej lägger in en bild på något annat istället, som denna:D

Lugn & ro tack.

Publicerad 2008-08-10 13:13:44 i Allmänt

Hallojs!

Nu är cityfesten över, skönt.. jag var ner på stan några gånger men gick aldrig runt, åt mat där igår med Jenna iaf =)
Det här "3-dagars festandet" är avklarad och nu tror jag min kropp & själ måste vila ett tag, haha. Man blir ju lite lätt sliten. Igår så var jag iaf med Jenna och hennes kompisar´, lite senare dök carro upp också :) Först förfest, sen fest sen utgång, blev skojjjs :)

Läste nyss mitt horoskop på aftonbladet, som löd:

Tvillingarna 22/5-21/6

Du behöver utrymme, om för många människor frågar efter dig känner du dig trängd. Risk för gräl.

Och det känns som det stämmer.. hrm. får se hur detta ska sluta, ska till mamma senare på middag iaf :)

Okej, här får ni en uppdatering.

Publicerad 2008-08-06 23:08:43 i Allmänt

På andras begäran uppdaterar jag nu.. Det står ju tillochmed på bloggen "med sällan uppdateringar" och det håller jag fast vid, därför blir det sällan jag skriver, kommer endast med inlägg då jag känner att det finns något rätt så nödvändigt att skriva om :)

Kan ju börja med Köping där jag spenderade ca 4 nätter med Stina och hennes familj, hälsa på hennes mormor och morfar. Vi hade trevligt där och det blev utgång på fredagen - fullt ös, lite stelt folk dock men vi livade upp det lite.. iaf. Vakterna sa till oss några gånger. Sen avslutade vi den blöta krogkvällen med ett dopp i fontänen på torget (Obs, litet torg, knappt folk där.)

Sen jag kom hem i söndags har jag endast hängt på gymmet och umgåtts med folk.. Som idag då jag spinnade för att sedan avnjuta en dunderfika på Wayne´s med Tamara, Angi, Krull och Petra, vi hade det så trevligt så :) Det är ju cityfesten ute och oj vad mycket små-ungar det var, fast dom växer väl dom med så dom kan gå utan mamma och pappa..ja  tiden går så fort så, tyvärr.

Annars då?
Ja annars antar jag att det kan bli en "3-dagars festande" nu under cityfesten. passa på innan skolan kör igång. Aldrig att man kör en 3-dagars annars, knappt så man festat både fre-lörd. Imorgon blir det nog jag och Ivana som ska ut.. öltälten antar jag, blir säkert det fredag, lördag med, får se hur det blir imorgon om det var något att hurra för. (Utelivet på cityfesten alltså.)

Om exakt 2 veckor är skolan igång igen, ingen skolångest än.. kan till och med kännas skönt att få in lite rutiner igen, konstigt att komma från mig, men jag hinner nog ändra vad jag tycker om att börja skolan snart igen. Vänta en vecka sen kommer jag säga att jag hatar skolan, säkert.

Hola!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela