HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

En fräsch uppdatering 09

Publicerad 2009-03-17 10:04:07 i Allmänt

Jag har fått tilltal om att blogga lite mera, jaså? jag som alltid uppdaterar :)

Nä men skriver ett litet trevligt inlägg då.
Just nu är jag i skolan och har turism, skriver och undersöker om Sveriges turistattraktioner och vilka målgrupper de kan anses ha osv. Jag har bl.a valt Kolmården, Liseberg och Hultsfred. Men tråkigt är det helt klart! fyfanken. Dessutom har jag problem-mage, väntar bara på att de värsta kramperna ska komma. Vilket mer eller mindre innebär panik till toa, men inte i skolan tack :S
Och jag har även problemhy, en mildare variant av acne? man börjar ju fundera.

Jag var hos hälsovårdscentralen för nån vecka sedan, läkaren var mer intresserad av det privata livet än mina bekymmer med hyn så det slutade med att jag fick ut en kräm mot mild acne, vilket var helt fel. Jag behöver ju så återfuktande krämer jag kan få men denma kräm han skrev ut var uttorkande och sved som fan! Kändes som jag fått ta emot 20 smällar på kinden.. ajaj! Så den tvättade jag kvickt bort och hade på något annat. Sen kunde jag somna gott, men grannen har högsta volym på msn. Det där msn "plinget" går igenom väggarna så man hoppar ju till! tokiga.

Världens tråkigaste jävla skoldag har jag idag, skittråkiga lektioner hela dagen fram till 16.00! Hur ska jag stå ut ? Sen efter skolan går jag hem till Jenna för att därefter gå på ett stationspass kl. 19 :) Urskönt ska det bli. Men Jenna, jag har glömt sporttoppen hemma, hoppas med säkerhet att du har någonting att låna. Annars kan jag inte delta. Annars då? ja annars jobbar jag på helgerna för det mesta eller träffar en och annan bekant.

Och den kommande fredagen ville min kära vän Tamara gå på bio och ta en fika, jag och några till ur "gänget" men tror inte jag vill lägga ner pengar på en film som verkar vara urlöjlig! En shopaholics bekännelser tror jag den heter, nej tack! Hellre filmkväll hemma eller varför inte bara en annan film?
Sen lördag blir det att jobba och på söndagen pratade pappa om att han ville fara till Falun och kolla på skidtävling.. mycket möjligt att man joinar, inte helt fel att titta på atletiska män? :) hehe jadu. Så för att sammanfatta nu vad som hänt sen sist:

Sammanfattning

Jobbar på helgerna
Tränar
Umgås med vännerna
Problem med magen/tarmarna/hyn *härligt..*
Spenderar 5 dgr i veckan i skolan
Nyligen avslutat en 5veckors praktik på Spa
Festar sällan nuförtiden
Snart student
Träffat ny bekantskap :) både kille och tjej.


Bjuder på en bild jag jag har på skolans dator. Bilden ska föreställa mig och en vid namn Sebastían på fest. Ena mer överförfriskad än den andre :-)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela