HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Grattis Jenna ;)

Publicerad 2008-12-19 10:14:55 i Allmänt

JENNA ÄR 21 år idag. 9 år kvar till 30. Vad fort tiden går.. jag kanske inte är så "ung" som jag själv tror jag är egentligen.
I vilket fall så ska jag hem till Jenna på eftermiddagen och fira henne och fika lite :) pappa åker dit ikv ist, han ska jobba han.. men jag åker med mamma istället. Dock har jag ingen present åt jenna idag, men på onsdag får du julklappar x2=D
och om 50 minuter ska jag åka iväg på spinning, nice. försöker träna regelbundet så mår jag bra. Men ibland känns det förjäkligt att sitta och trampa på en cykel och inte komma nånstans och det är hett som fan och svetten rinner som tusan. Då tänker jag hemska tankar om döden, instruktören, allt! alla blir inblandade i hemska tankar när jag blir utmattad och trött. Men sen efteråt är jag glad såklart och alla onda tankar är borta. Neeeej..varför skriver jag om spinningen nu för.. nu börjar jag få ångest över det. Ska inte tänka mer på det nu.

Men grattis paddan. Jenna kallar mig för padda och säger att hon är grodan men det är tvärtom.

Krull är prinsessan leia och t är boris.

Publicerad 2008-12-18 14:16:41 i Allmänt

fick sluta tidigare idag, runt halv 1. religionen var de film men den hade jag redan sett sen förr, tur :) & innan det hade jag prov i turism, kändes jäkla bra trots att jag började plugga seriösare i måndags :S lite i sista minuten, ja. Bara avslutning imorn i skolan, dvs fika och "talangjakten" i aulan men tror jag skippar det och börjar mitt lov Idag! yaay, lycko mig. Ledig nu i ca 3 veckor, känns underbart det :-)
I helgen blir det jobba hela helgen och sen måndag, tisdag ska jag handla alla juklappar då inte en endaste är inhandlad ännu, men det är för att min lön inte har kommit än ju.

Och så har jag glömt önska mig påfyllning av friskis & svettis i julklapp :( fanken, kanske får ta och betala det själv sen, det går ju ut nu i december! Jag som försöker träna så gott jag kan, get in shape till studenten vore ju inte fel :) tur att pappa har kvar sin gamla skivstång från när han gick i 7an som jag numer har nytta av. Den funkar ju helt ok, lite småroligt att träna hemma faktiskt istället för att gå på skivstångspassen jämt.
Ska hem till mamma idag och äta mat tror jag, eller ja jag ska nog det, sen blir det träna med Jenna. Station, jäkla härligt pass, styrka & kondition i ett!
Just det, i
måndags vakna jag upp med ett hemskt munsår, ser ut som nån slagit mig. Nu är det bara ett rött märke typ. Men då var det var det små blåsor som varade. fräscht va? o idag på lektion sa Jeanette ; "du blöder på underläppen." mm fräscht, jag köper nya lypsyler varje månad men ändå ska läpparna vara snusk :S

hej här är jag

Publicerad 2008-12-14 21:50:46 i Allmänt

nej men tjena karl, HALLON!
där ser ni min underhållning på senaste tiden :P jäkla skojigt klipp.

Jag är trött och ska nog sova snart.. helgen har passerat med alkhol inblandat vilket gör att man gör dumma saker, eller hur? Så jag har lite "problem" att ta itu med. Suck.

Snart jullov ska bli himla härligt! hade gärna vela dra upp till mormor o morfar i norrland men vet ej om det blir av då jag kanske ska jobba eller så, men vill gärna dit ! Isf kanske jag får med mig lillesyrran upp också :)
Julen är mysig tkr jag - speciellt julbordet! wiiiie.


ska försöka knåpa ihop en mall över hur Sverige styrs, men det är ju svårt :S eller bara jag som är trött, vilket jag nog är. Dessutom är det tråkigt ju :(
JAg vill inte ha mer skola nu. jag är skoltrött. Så tacksam är jag för det kommande lovet.

2 systrar fyller år nu i december också, sweet !! + julklapparna på det.. aja. mamma ringde o sa att vi nog ska ut å äta mat på torsdag för jenna fyller ju 21 på fredag, stora tjejen nu, "nenna". Och den andra syrran blir fjortis snart, 12 år! Så skoj att se hur hon utvecklas, min Pilli.

Jag lyssnar på placebo jämt. gillar dom .. alltid.

godnatt gottfolk! :D

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela