HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Hihi

Publicerad 2010-02-23 11:38:09 i Allmänt

Det blir mycket födelsedagar denna vecka, 2 stycken! Pappa & Andreas.
Och idag åker jag hem igen till bomhus efter att ha varit i stan ca.. några veckor iaf.

OCH nu är det typ 3 ½ vecka kvar till Teneriffa :-D Längtar.. Jag , pappa och Jenna på en härlig tripp där det är sol, bad, all inclusive.. Livet ska levas!

Spendera energi!

Publicerad 2010-02-18 18:29:57 i Allmänt

Det blev aldrig av att jag gick till frissan, nån tänkedag till fick jag ta! :)

Ska om typ 10 minuter kila ner på Sats, möta becka, köra lite på crosstrainern sen blir det andra bodypumppasset på denna vecka! Skönt att avverka lite energi och rasta av sig lite ^^
I helgen, ja vem vet.. kanske festa på lördag då :-)

Det tråkigaste med denna torsdagskväll: Inget KNIVEN MOT STRUPEN på tv ikv! :( Det som var så himla kul.

blond vs. brun

Publicerad 2010-02-17 10:06:23 i Allmänt

Vad är det som hänt sen sist egentligen..

Jag har ju varit i Fjällen, Stöten med syster, mamma och en väninna. Där vi åkte skidor och mös med bubbelbad och annat över en helg :-) Stina har fyllt 20 och haft 20årskalas vilket också var väldigt kul, och det bjöds på jättegod mat :) massa exotiska frukter och potatissallad med diverse. Det blev ingen utgång den kvällen men det var skoj ändå!

Och var har med hänt.. Jag har blivit brunett :S De var nog ett misstag. Jag sa ljusbrunt med lite blont.. blev typ helbrunett. Se bilden! Så idag ska jag få komma tillbaks till frisören och slinga upp det lite, då jag inte blev helt nöjd. Men samtidigt, nu har jag beslutsångest, Ska jag ljusa upp håret eller låta det vara!? KL 14.30 idag ska jag vara i frisörstolen igen..

De finns för & nackdelar.. visst färgen går ur med tiden men om 5 veckor ska jag till Teneriffa..Då kanske håret blir grönt när jag badar? ÄSch.. Jag ska till SATS nu och bodypumpa med Becka, får se vad hon tycker om detta.. :)

BLOND

BRUNETT

HJÄLP!

Bio

Publicerad 2010-02-04 17:05:43 i Allmänt

Jag började dagen med att träna med Jenna på Sats, nu ska vi avrunda kvällen med en bio. Det blir Snabba cash :-) I salong 1 är den till och med, det gillar jag.. gävles fränaste salong!

Så, om ca en timme är det total uppslutning med syster.. vi har faktiskt tränat idag så kanske lite godis får det bli också :) Inte för jag måste ha tränat, men det känns bättre. Sen ska jag hem & mysa med adde tror jag, om han inte är så trött efter sitt prov han ska göra nu ikv :P jag får pyssla om han. Han har pluggat i dagar för detta så nästan skönt att det är över snart så jag kan umgås lite med han.

ps. dricker varm choklad nu, gör det väldigt sällan men nu kan jag gott meddela att det lär bli mycket mer, för väldigt gott är det ! Ds.




Min kopp! fick den i julklapp av Adde. De är våra händer som bildar ett hjärta :-)

planering

Publicerad 2010-02-03 10:52:06 i Allmänt

ägget kokar och tvättmaskinen är igång. Där ligger nämligen viktiga träningskläder som jag behöver väldigt snart, om de hinner torka får jag se. Har inte så mycket träningskläder här utan de mesta är hos pappa.

SÅ de blir inte så som jag planerat med träningen.. får träna på gymmet efter pumpen bara istället för innan.

När man (jag) är arbetslös känns inte dagarna så viktiga. Man vaknar, gör ingenting speciellt vettigt, sover. Låter deppigt, eller hur ?

Därför hoppas jag på förändring snart, de lär de bli om jag verkligen kollar upp mer om studier. Så HANNA kolla upp vilka studier du ska satsa på !!

Wille

Publicerad 2010-02-01 11:33:46 i Allmänt

MÅNDAG och jag ska på studievägledaremöte senare idag, få lite perspektiv på vad jag ska göra i höst.
Började dagen med min för tillfälliga nya favoritfrukost; Kokt ägg med skink&ostmacka, fil med musli + kaffe, OCH gärna dagstidningen!

Jenna ringde och fråga om jag kunde ha Wille några timmar idag på eftermiddagen när hon är iväg, så jag ska vara hundvakt idag då.. Hoppas snygg-wille är lydig mot mig bara :-)
Tills dess ska jag och adde även hinna förbi hans broders nya lägenhet han flyttar till på fredag!

träningsvärk har jag idag också, speciellt i magen. Sprang 50 minuter på löpbandet igår. De var den längsta tid jag sprungit på ett löpband så det är jag nöjd över :-) Gick till gymmet med inställningen "50 minuter på löpbandet är inte ens 1 timme, det klarar du nog." och med nöd & näppe så gick det, jag kollade på tv samtidigt där det var dubbelavsnitt av Biggest loser. Roligt att träna när jag ser andra som tränar på teven.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela