HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

lugn dag

Publicerad 2010-08-24 17:47:04 i Allmänt

hej! nu har vi varit ute på lite ärenden, lilla bilen hade fått sin backspegel sönder av nån dummer som smet undan så vi var först till bilmetro för att fixa det, fanns superfina audis där och även en kaffemaskin med varm choklad som jag ville ha, men tog inget det kändes lite fult. Sen for vi faktiskt till Lidl och kollade lite.. jag köpte lite småroliga grejer som paella och gyros (typisk grekisk mat :D ) och tunnbröd ! Mums de är supergott ibland så det måste jag ha iallafall vid några tillfällen i mitt liv, knäcke kan bli lite tråkigt ;P

Nej usch blev en liten "lazy dag" detta för nu äter jag lite naturgodis och dricker kaffe, men vädret gör väl att det är okej att sitta inne och göra sånt? Så får det bli andra fräscha tag imorgon :-)

Kaffe och tre godisbitar..

mysvädret

Publicerad 2010-08-24 14:06:01 i Allmänt

Slutade på leaf i söndags :-( tråk för där trivdes jag, inte alltid med maskin jag fick köra utan människorna, en unik salig blandning. Igår började jag ett annat jobb men det är bara tillfälligt.
vilket väder idag då, men jag gillar regn så inte mig emot. Det ger ingen ångest att jag måste ut och gå i regnet heller utan jag kan ha bra samvete att sitta inne bara, men jag tvättar och så idag, kanske jag kör ett bullbak senare, vi får se :) först ska jag ut på lite ärenden när adde glider in genom dörren.



Denna söta kofta inhandlade jag igår, mycket nöjd!

Jobbelijobbis

Publicerad 2010-08-20 11:44:21 i Allmänt

inte helt väntat så ska jag jobba idag med även fast jag är ledig, men inte mig emot går ju hem klockan 19 idag ist för elva ikväll då jag börjar kl 06.00 (!) imorgonbitti. 26timmarshelgen.. Kul att Jenna jobbar då iaf. Alltså blev det ingen speciell ledig vecka för mig men jag ser fram emot belöningen som är Grekland, vi åker nog om 3 veckor. Kollar för fullt på Apollo varje dag typ.. Jag och hjärtat i 2 veckor med sol och bad, då gör det inget om min vardag är grå och trist nu iaf :)

Jag startade min morgon med en morgonpromenad på 60 minuter sen blev det en trevlig frukoststund med Andreas och mina matlagningstidningar .. Haha. Sitter jämt och läser nått när jag äter frukost, mys. Favoritmålet på dagen!
Skulle även pumpat 11.30 men börjar bli sjuk tror jag, ont i bröstet när jag hostar. Därför har jag kokat vattten och haft i citron, både nyttigt och gott, ganska gott iaf.

teneriffa 2010

Det är nutiden som gäller

Publicerad 2010-08-19 10:23:36 i Allmänt

vaknade vid 9 av ringklockan så då trampade jag ner till ica och köpte lite nödvändigheter för en lyckad frukost, dvs goda grönsaker att ha som pålägg nu när jag äter knäcke istället för mina hembakta tekakor, ja de är ju jättegoda men jag måste vara lite nyttig ibland jag med.

Adde sover än, vi båda har ju eftermiddag idag men jag tänkte hinna dricka kaffe i lugn och ro (som jag gör just nu) stretcha benet har jämt ont i stjärten på mornarna har typ sträckt sönder nån muskel? :S
sen iaf ska jag gymma lite lätt innan jobbet klockan 2 så då känner jag mig lite piggare och slipper äta eländig godis som gör mig ännu sämre till mods :(

Och jag vill att alla ni som lever i det förflutna borde hoppa fram ett steg och se vad det är ni har just nu! Nutiden är viktigaste. Hoppas du vill också se det.. :) Dagens viktigaste av Hanna.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela