HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Första riktiga sommarlovsdagen.

Publicerad 2008-06-30 15:22:32 i Allmänt

Hejjj!! :)
Nu bor jag hos mamma - till torsdag. Sen åker jag till pappa igen och där ska jag fixa inför resan på lördag - Orbaden, 1 hel vecka ska vi vara där och äta god mat & träna :) Även slappa såklart.

Ska snart äta lite mat här hemma sen åka ner på stan med stina sen ska jag nog gå och fixa gymkortet så tränar jag lite själv sådär på kvällskvisten, får gå det med..

Jaja hade inte mer än så förutom att jag gjorde klädfynd hos T igår :)


, hejdå..
n

Tillbaka återigen.

Publicerad 2008-06-26 21:50:31 i Allmänt

hejhej.. är nu tillbaka efter några dagars ångest-tänkande.. och ska helt enkelt bara gå vidare och glömma helgen osv, för nu kommer det ju en ny helg, ska flytta hem till mamma igen, så kommer bo både hos mamma och pappa framöver, har äntligen fixat sängen hos mamma :)

Och imorgon har jag i princip planerat hela min dag, ska jobba tills ca 14.00 sen åka och handla med mamma sen "flytta" dit, ska bara umgås med familjen, speciellt lillebror :D och på lördag har jag 2 alternativ, grillning eller utgång.. hrmm... Bägge känns ju lockande, utgång fick jag iofs nog av i helgen men tänkte ju ta det väldigt lugnt om jag går ut ihelgen, och grillning är ju mys det med :)

Och ikväll har jag gymmat med pappa & ska snart gå och lägga mig om jag ska orka upp till jobbet, sista dagen dessutom.. vilket känns skönt =)

See you.

Paus

Publicerad 2008-06-23 22:43:10 i Allmänt

hej.. har inget mer att säga, förutom att jobbet snart är slut och mina tankar att resa bort är stora.

Nya banor.

Publicerad 2008-06-21 14:39:14 i Allmänt

heeej igen :)
som jag skrev tidigare att det var dåligt med träningspass på friskis osv nu på sommaren tog jag saken i egna händer och var ut och sprang, trodde inte jag skulle tycka det var roligt men faktiskt så var det det, kan bero på att jag inte sprang den gamla vanliga vägen på asfalt utan sprang på naturstigar denna gång istället, dessutom sprang jag in på lite kringelkroksvägar men lirka mig ut lika lätt, och jag hade känslan som jag brukar skämta om "fri som en fågel" och det stämde rätt bra.. hade ett leende på läpparna då & då tror jag.. haha vad poetiskt det blev =P

 bra att man hade mobilen med sig om man skulle springa vilse, haha.. vad läskigt. Testade även på intervallträning och upp nerför backar och det var jobbigt, pulsen höjdes på en gång! 

Hoppas på skoj ikväll då, har ju kvar drickat som egentligen var för gårdagen, ska höra mig för med dom andra vad dom vill hitta på :) 

Där mådde jag rätt illa.. =/


Ha en trevlig lördag :D

Kvällen blev inte som tänkt

Publicerad 2008-06-21 09:41:06 i Allmänt

Hallå :)
Vaknade nyligen.. och hade en väldigt konstig dröm, att jag och Jenna var värsta inbrottstjuvar och bröt oss in hos folk och för att sedan beslagta alla deras värdesaker och slänga ner i en sportväska.. hrmm, det var lite wacko :P
 
Iaf, gårdagen blev Inte som jag hade räknat med, fast inte negativt ändå =) Men skulle ju som sagt festa men efter att jag varit på Ica på förmiddagen för att köpa en body lotion osv så var jag lite sugen på något sött också, så då köpte jag "Mintkarameller Vikväktarna" och efter att ha ätit några karameller så fick jag kalasont i magen, var typ som kramper och det gjorde jätteont :S Så då meddela jag mitt sällskap att jag antagligen inte skulle kunna festa ikväll, och istället så vilade jag upp mig och sedan var jag bara hemma hos Stina, vi planerade lite kommande resor i sommar, b.la

* Åka till Köping där Stinas mormor och morfar bor

* Åka till Haparanda och hälsa på Jenny, om Stina har pengar till det då hon ska till Cypern i sept.. Men vi måste åka :D


Idag kan det förhoppninsgvis bli att man festar iaf, magen är i form mer idag.. och så ska jag försöka hinna med någon träning också, segt när man inte har gymkort och friskis har inga pass på lördagar =/ lite långtråkigt att ge sig ut och springa, men har man rätt musik ska det allt gå bra :)

Bye so long :)

Glad midsommar :)

Publicerad 2008-06-20 12:08:01 i Allmänt

God morgon!


Gick upp kring 10 och har nyss ätit frukost :) sitter just nu och lyssnar på coldplay..lyssnade mycket på dom förr men börjat nu igen, hittat några nya favvo-låtar, som exp "Yellow" :)

Iaf så var jag in på en blogg där det skrevs om ansikts/fot masker, så då fick jag idén att jag gärna skulle vilja känna mig lite fräsch i huden tills ikväll men öppettiderna på stan är inte dom bästa såhär på midsommar, så tror jag ska cykla ner till Ica och köpa hem nån fräsch mask som jag kan kladda på mig innan ikväll.. kanske inte syns någon direkt skillnad men det brukar kännas tycker jag, huden känns så mycket fräschare :) och jag ska eventuellt ha "sandaler" ikväll så om fötterna ska visas upp första gången denna sommar i sommarskor så måste jag piffa upp dom lite ^^ haha.











Inte för jag tror det blir någon midsommartårta idag men gott hade det varit iaf..

Trevligt dag :)

Snart midsommar =)

Publicerad 2008-06-19 17:53:09 i Allmänt

hej hej! längesen man skrev nu.. så gör en liten update. Det som hänt denna vecka är att jag börjat sommarjobba och det går finfint tycker jag :) än så länge har jag och linnea kallats för "bibliotikarierna" för vi har fixat med böcker nån dag nu, men är ledig imorn iaf!
Imorgon blir det party hos en bekant så de ska bli kul, skulle gärna haft lite dricka men men :)

Idag efter jobbet så var jag och Jenna och träna på gymmet på fjärran, går alltid lika fint :) Och konstigt nog kan jag ta mera vikter på arm-maskinerna än Jenna, konstigt va? hon som tränar mera än mig ;) Tog även nytt rekord på löpbandet i hastighet, mina ben bara flög fram haha.. känns bra =)

Ikväll ville jag ut och köra bil med Jenna men pappa har ju bilen så jaa =/ ska väl ta och steka lite lax nu såhär på kvällskvisten så jaa..
 
Adjö då, trevlig midsommar :)

Kvällen innan måndag.

Publicerad 2008-06-16 00:00:39 i Allmänt

God kväll!
Ska snart sova om jag ska orka upp imorgon till halv sju, ska möta upp min kollega Linnea för att sedan cykla till sommarjobbet =)

Har spenderat kvällen med min vän Stina som kommit hem från festivalen, och lite roliga grejer fick man allt höra, haha. Lät jättelyckat iaf, nästa år blir jag nog med!
Vi smaskade lite glass och satt inne på rockparty.se och kollade in bilder från själva campingen och konserterna, men nu har hon kilat hem och jag funderar på refrängen, måste sova nu, men först ska jag läsa ut boken "Inte som andra döttrar" som handlar om Nancy Spungen (Sid Vicious flickvän) den är jättebra, snart läst ut den på bara några dagar vilket är ovanligt för mig, brukar inte läsa böcker så ofta. Men när jag var inne i min så kallade "Harry Potter period" så läste jag böckerna rakt efter varandra, sen slutade mitt intresse och jag har inte läst ut 5ans bok ännu, jaja så kan det gå tyvärr!


Skulle ladda upp en bild men datorn cepar, gör det imorn ist, Natti!


Söndag

Publicerad 2008-06-15 19:13:23 i Allmänt

Hejs!
Ska antagligen träffa Stina idag som är hemkommen från Hulstfred, hon har nog mycket att säga kan jag tänka mig.

Kvällen i Uppsala började tidigt, tog tåget vid halv 5. Kom dit lagomt till matchen börjat. Efter sveriges förlust var det nattklubb men inget att hänga i granen direkt, för det var inte mycket folk och kass musik, så vi åkte hem till gävle efter 23 redan. Det var delvis trevligt, men insåg idag att jag mer eller mindre blev "kränkt" med massa elaka kommenterar under en del av kvällen. Fick påminnelse av det idag av en annan. Inte så trevligt, måste man tro att man är perfekt?

Imorgon ska jag börja sommarjobba :)

God kväll.

Igår i Uppsala, Fyrishov.

Sommarlov idag!

Publicerad 2008-06-13 13:55:43 i Allmänt

Hej där!

Igår var det en trevlig kväll men filmen var skitdålig tyvärr, man skrattade emellanåt för den var dålig och inte en bra film..
Senare på kvällen innnan jag la mig bestämde jag och Jenna att vi skulle mötas upp på fjärran gymmet vid 11 för att träna, så jag struntade i avslutningen och var o träna med Jenna istället, det gick bra, tror jag tog rekord på löpbandet, inte i tid men i hastighet, woho!

Och nu tror jag att jag ska duscha för det har jag inte gjort ännu, fastnade visst här mer än vad jag tänkt mig. Har blivit erbjuden fest ikväll, vet ej vad för fest men tackade nej, väntar till imorgon då det blir Uppsala med Jenna, hennes kompis och Carro, hoppas på skoj!
Ska antagligen träffa Jenna idag igen, och hon ville även att jag skulle svara på denna också!

3 namn som jag går under: Hanna, trollet, paddan. (sistnämnda av Jenna och Pappa tack å lov)

3 saker som skrämmer mig: Havet, blåvalar, att något ska hända mina nära.

3 saker som jag har på mig nu:
träningsbyxor, träningströja och en tjocktröja.

3 sanningar:
Om jag tränar och tycker det är väldigt jobbigt kan jag bli arg på allt & alla runtomkring mig,h ar svårt att låta en godispåse stå Ouppäten, kan bli skitarg om jag bestämt tid med någon så ändras det i sista minuten.. dampigt beteende lr?(tror möjligen tamara och carro kände av det igår?)  har jag hört av vissa =P

3 saker jag verkligen skulle vilja ha: Familj, stadig ekonomi,

3 söta bloggare som jag ska skicka utmaningen till: Ivana, tamara och krull! :)

NU kom pappa hem från sin cykling, han hade visst fått punka, otur! men vi ska hämta mat på kajkanten :D riktigt god husmankost!

Farväl för idag! :)

Uppsala idag då!

Publicerad 2008-06-12 18:14:41 i Allmänt

God eftermiddag! Idag har jag hunnit med rätt mycket grejer.. eller en sak men det är inte bara en liten sak.. klev ju upp kalastidigt för jag skulle cykla ner till tågstationen och mötta Jenna 07:40 för att sedan ta upptåget till Uppsala och kolla in staden. Har aldrig gått omkring där förut, men det var en fin och trevlig stad tycker jag :)

dagen spenderades med att kika i butiker och kolla runt.. jenna blev även medlem i en förening som heter "Amnesty", hon blev stoppad av en så kallad "försäljare" på gatan, men iaf.. handla om att 400 kvinnor i mexiko hade försvunnit på 13 år och dom behövde medlemmar och stöd för de mördade mexikanska kvinnorna, och visst är det tråkigt att sånt händer, men jag avstod från att bli medlem, Inte råd.
Men Jenna sa Inte nej utan tackade ja (mer för att inte verka taskig) Så jaa nu är hon medlem där, och några 10or fattigare i månaden.. haha det var lite skoj :P

Annars så var de några andra folk som erbjöd mig och jenna fribiljetter till något sorts event på lördag då det först är Sverige matchen sen är deet party typ.. vi tackade ja, värdet på biljetterna var ändå över 200 kr så varför tacka nej? =) Så då blir de antagligen lite "galej" på lördag !

Jaha jaa.. ska snart cykla iväg till hemmakväll och mötta upp Carro och Tamara för att hyra nån liten rulle vi kan se ikväll, kan bli trevligt får man hoppas ;) Tror jag skippar avslutningen imorgon med, anser det inte så viktigt då jag endast går ut 2an =P

1. När vi kom till Uppsala så var de nog nån som hällt schampo i fontänen vid tågstationen...
2.  Jenna sipprar på en smoothie, vi var inne på wayne´s och chillade innan butikerna öppnade.
3.  Jag var tvunge å ta kort på denna då jag tyckte hon var så lik Ivana :P (gaby i desperate)
4. Sen innan vi for hemåt tog vi en fika inne på Wayne´s också.. Jag tycker deras kladdkaka och är supergod men Jenna höll Inte med.. konstigt.


1                               2                              3                               4

Fyller dagarna med lite aktiviteter så att säga..

Publicerad 2008-06-11 16:56:14 i Allmänt

hej därute! Blev ju ett kort inlägg idag, slängde bara in ett i all stress sådär.. har ju gjort om designen nu också på bloggen, systra hjälpte mig, sånt där kan man ju inte riktigt själv, men snart så ;)

I natt sov jag hos jenna, gjorde henne lite sällskap när fredrik är på EM i 2  veckor. Det var trevligt, vi möttes upp på fjärran för att testa deras gym som vi aldrig varit på förut, det var bra där tycker jag =) Vi kommer nog ränna där i sommar, jag och Jenna :)

Imorse åkte jenna med till småsyskonens skolavlsutning och jag for till valbo med pappa för att fixa ut en ny mobil åt mig då den andra bara krånglar och har sig :/ brusar när man pratar typ. Var även i valbo för att jag skulle få ett par nya skor, men dom fanns inte inne, inte i stan heller - min storlek alltså.. jävligt irriterande då man velat ha dom så länge.. men ska köpa dom själv sen när jag får pengar.. istället köpte pappa en ny jacka åt mig, en helly hansen, den är fin! jenna har även en lika hon som hon köpte igår, men vad gör det, vi umgås ju inte 24/7 så det gör inte så mycket..

Imorgon åker jag med jenna till Uppsala för hon ska köpa smink som inte finns i gävle, det märket. Jag har inga pengar själv men  skönt att fördriva dagarna så man inte är hemma och slasar bara för man är ledig från skolan.. har ju inte sommarlov ännu, men på fredag! är ju ledig tills dess. Undra om man ens ska gå på avslutningen? Känns meningslöst, går ändå bara ut 2an. Och inte har jag nå "fräscha" kläder jag kan ha heller.... .=/ vilka i-landsproblem..

Men men snart, om 45 min ska jag runa till bussen.. jag och jenna ska spinna ikväll, när man väl kommit igång med träningen finns ingen vits att sluta! Så håller på steker lite lax nu så jag får lite ny energi :) Spinning är såå himlans jobbigt, hoppas på bra musik så man orkar sig igenom. Om det exp skulle vara schlager skulle jag inte palla å träna, det är det något av dåligaste jag vet =P

Och Stina den lilla lyckosten är ju i Hulstfred nu.. ska vara där ca 1 vecka.. kommer hem på söndag.. måste vara superskoj där nere.. se HIM och så.. men om våra planer går som planerat ska vi se dom på nyår :)

Hon har nog skojskoj denna vecka hon, men när du kommer hem ska vi också ha skoj! =)

Nu har jag ätit klart här.. dags att leta reda på lite kläder som ses lämpliga för denna träning...

Hörs då.............. :)

hihi.

Publicerad 2008-06-11 09:34:54 i Allmänt

Nu ska jag till Valbo snart och fixa min mobil, sen på fredag är jag ledig ! är jag iofs nu med till fre då jag går ca 1 timme typ.. ajöken.
e hos Jenna!

Dansar inte lika bra som sjömän..

Publicerad 2008-06-05 22:06:18 i Allmänt

hej hej!! Oj vad jag uppdaterar mycket nuförtiden..lr? brukade aldrig skriva förr men har med senare tid fått höra av mina bekanta att jag borde skriva så jaa nu kör vi!

Jag kan börja med gårdagen, då var jag ju ledig från skolan och var och spinnade på förmiddagen sen gick jag till frisören och fixa kråkbot ^^ Nej men det blev ju betydligt bättre då jag färgade bort den schabbiga utväxten. Sen efter det mötte jag upp Stina och inte kort därefter även Carro! Vi strosade runt på stan, jag käkade lunch på nian sen tog vi även en glass (bägare) som satt fint i magen.
Jaa sen shoppade jag lite smått - lite nödvändiga grejs inför sommarens alla bravader. Sen skulle Carro iväg och hurta på friskis den hurtisen, så då drog jag o Stina till hemmakväll för att hyra film, det blev 'December boys' med Daniel Radcliffe och 'Mina jag och Irene'.

Bäst var helt klart mina jag och irene, den är superskoj :D haha...
Sen under kvällen var det nått flumm som började smsa och ja, jag fanns tydligen med på hans samtalslista så där började det, och det har heller inte slutat, fick nyss ett sms.. men får se om jag svarar, känns lite wacko.


Idag började dagen med att jag var i tvättstugan kl. 10. sen åkte jag och pappa iväg till kajkanten och åt lunch, alltid lika gott där =) och vid 14.00 så hämtade vi upp Jenna för att sedan dra ut mot sandsnäsbadet i häsen, mycket mysigt, blev årets första dopp också, + en massa dyk såklart, jag gillar att dyka :) och sen gled vi runt och kollade på en massa mysiga hus som jag skulle kunna tänka mig att bo i, som ett fint hus nere vid ön, gud vad vackert att bo där på sommaren!  lite avis blir man allt på dom som bor där så mysigt och fint. Och ja under all vår tid som spenderades i bilen (vilket kan bli rätt mycket så som vi har åkt runt) så har vi lyssnat på gyllene tider, kan det bli mer somrigt? :D tror inte så.

Och nu är jag återigen hemma, har varit ute på en liten promenad när jag kom hem, sen kollat i resekataloger och duschat. Är ju så sugen att dra till Grekland eller så, och bara att kolla i exp Apollo katalogen blir man jättepepp att beställa en resa.
jaja, nog om det.. skulle egentligen varit hos elin ikväll men kom hem rätt sent så struntade i det då. Och imorgon kan det nog bli så att jag och pappa tar en cykelsvängom i staden, får se vart vi hamnar.. kan ju bli spännande ^^ och på lördag blir det kalas, ska bli skoj! Det är ju inte bara mina vänner utan även släkt så blir ju lite gäster :)

Nu tror jag att jag ska sluta skriva mer för ikväll.. har nog aldrig skrivit ett sådant här långt inlägg :P jag har datorn på balkongen och chillar. Är ju så pass varmt ute så känns rätt skönt att sitta ute :)

Godkväller !

God morning.....

Publicerad 2008-06-04 10:09:48 i Allmänt

Morgon!
Jag sov aldrig över hos mamma igår.. Istället drog jag hem till Stina och såg klart sista halvtimmen av desperate, sen chillade vi bara.. haha ja vi har alltid lika skoj, lite svårt att förstå egentligen då vi umgås mycket så borde man tröttna på varandra men icke :) Inte jag iaf, jag har alltid lika skoj med prickis ;) hihi.

Jahapp, ledig är jag från skolan idag också och det känns supernice! Gick upp för 30 minuter sen och ska cykla iväg till spinningen om 50 minuter så dags att äta en frukost snart. Och efter det blir det ju frissan, wiho! Alltid lika spännande =)

Dagarna blir mer och mer slapp i skolan, vilket gör att mungiporna rycker lite lätt *internt skämt* Nej men känns ju toppen, ledig i ca 10 veckor sen sommarjobba lite också, och för den summan pengar jag kommer tjäna vill jag nog lägga på en resa senare  sommar. Fast  om detta bra väder här hemma håller sig kanske jag inte åker förrän i sept. Nåja, nu väntar gröten!

Adjöken !! 
!Mitt lilla hjärta.

Hos mamma

Publicerad 2008-06-03 20:24:45 i Allmänt

Hej igen!
Uppdaterar nu igen då, har väl inget annat för mig =) Syster står bredvid mig, Julia, och frågar om jag laddar ner musik när jag skriver att jag uppdaterar, för det får jag icke! Säger hon.. ordning ska det vara på datorn märker jag.. haha..

Ska sova hos mami ikväll, är ledig från skolan imorgon, inga lektioner! Men blir nog bara 1 natt här, har inget eget rum och ja, det är annat med. Imorgon har jag iaf lite planer, bl.a Spinna på morgonen, vilket var någon månad sen :S Men måste ju köra lite nu när pappa köpt spinskor åt mig och Jenna, sen ska jag till frissan vilket ska bli härligt - färga utväxten ju! =D

Aja, nu måste jag kila, ska se klart gossip girl med lillasyster sen ställa in cykeln min så den inte blir stulen. Skulle ju inte vara så trevligt.

Trevlig kväll!

image10
Grekland -07! Längtar tillbaka.

2 juni 1990.

Publicerad 2008-06-02 22:20:45 i Allmänt

Hej tjollahopp! Egentligen var jag inte pepp på en uppdatering men Tamara ville det så..
Ihelgen var jag på latino party med damerna mina i stan, det var trevligt, men efter ett tag blev både musiken och folket tråkigt för min del, alla var ju dubbelt så gammal än en själv kändes det som :P men nåja jag drog hem vid 2 och vaknade upp bakis men inte alltför bakis, så drog iväg med pappa och bettan på äventyr, bl.a skogspromenader ute i hedesundaskogarna och sen tog vi en glass och strosa runt i Gysinge bruket, sen tog vi även en varsin paj på uteserveringen på Kafét "Ny´fiket" mycket mysigt :)

Och idag då.. jo idag fyller jag 18 år, men inget speciellt är det. Men jag, syster och far tog en middag på Lam´s terass, vilket var både gott och trevligt! Sen for vi till maxi och köpte smulpaj och vaniljsås och lite kakor att bjuda mor, bror och Stina på som kom kring 19tiden. På lördag blir det "riktiga" kalaset då släkt och vänner ska samlas hemma hos mor min på smörgåstårta och lite annat smått & gott, vädret blir nog fint har jag hört så hoppas det blir mys.. men det tror jag nog. Annars är det lugnt, blir lite träning imorgon och dagarna blir som vanligt igen, dock är friskis & svettis sommarschema inte det bästa.. :/ Inte mycket pass att erbjudas där inte... Så blir en badboll i sommar.

efter skolan drog jag till "ung företagsamhet" och lämna in min årsredovisning för företaget, känns super! Sen sprang jag in på resesäljarna och hämtade kataloger, vill gärna åka till Grekland i sommar igen för det var så härligt i somras och vet några som é på så det är ju fint :)

Och nu ska jag nog kika lite i katalogen, jag är sugen på att åka till Santorini och Kefalonia..

Ajöken ni.

image9
Detta är Kefalonia, fint va?

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela