HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

Jobb jobb jobb, men det finns ju inga.

Publicerad 2009-11-18 10:52:32 i Allmänt

värdelöst att sitta och söka efter jobb, ser ingen framtid just nu. jag hoppas på bättre tider, det lär väl komma inom några år iaf ?

Helgen tror jag kommer bli bättre :-)
Pappa och jenna for ut till skogen med Wille. Jag tycker det mest är kallt och blaskigt att traska runt där, hade uppskattat att köpa julklappar mer.. Men ikväll blir det övningsköra med pappa, äntligen.. var nu över 1 år sen jag körde.. sen combat ikväll. Hoppas inte vissa över-hetsiga-sparkande tjejer kommer skada mig. Vissa kommer ju in i sin egen värld och ser inte att det faktiskt är andra där också, som dessutom är nykomlingar och hänger inte med lika bra!

Nu lite mer kaffe!

Helg igen, eller redan.

Publicerad 2009-11-14 12:39:37 i Allmänt

Gårdagen spenderade jag hemma hos Andreas, vi var till city gross och handlade mat och till kvällen lagade vi tacos :-) Jättegott och så skulle jag göra egen guacamola eller hur det heter, och var och köpte avokados nere på den dyra närbutiken vid Andreas.. Men de skulle visst vara övermogna för jag och Andreas fick ju stampa ihjäl och kämpa med dom där avocadosarna mer än tänkt :-S Hmm!! Hur som helst så fick vi ihop det iaf.. blev lyckat "in the end".

Just ja, förra fredagen lagade Andreas middag åt mig, jag kanske inte sa det ? .. Ja han lagade iaf en jättegod fiskgratäng med dill och mos. Den var jättelyckad. Så pass bra att jag ville göra det till pappa på farsdag. Men den blev inte lika bra tyckte jag. SLUT om mat-snacket.

Idag ska jag träffa Carro! :-)

tidig morgon och en dum höft

Publicerad 2009-11-11 08:13:02 i Allmänt

Igår så började min ena höft att knasa sig. Vet inte vad som hände egentligen. Nu gör det jätteont och det känns som höftkulan hoppat ur led eller något, väldigt smärtsamt.. Har tagit värktablett nu men undrar när det ska gå över. Nu haltar jag mig fram i vissa lägen! Hur ska jag kunna gå på bodypump eller någon annan tränign om det inte blir bättre? :-/ jag får ringa hälsocentralen isf..

Ja idag blev det verkligen en tidig morgon för mig :O Andreas åkte till sin praktik efter klockan 6, och vid kl. 7 så orkar jag inte ligga och vrida och vända med min onda höft så jag går upp då och brygger kaffe, skär upp det "nybakade" brödet jag gjorde igår (vilket är ett fuskbröd..) och hackar paprika, gurka och tar fram kalkon och ost. Vilken lyx-macka!

Men vad gör man hela denna dag nudå? klockan fyra ska jag träffa Cecilia iallafall, som nyss kommit hem från Egypten.. hehe lilla brunis :P

Kaffe sitter jag med nu.. kanske borde skippa det och sova istället!



En bra torsdag

Publicerad 2009-11-05 20:28:43 i Allmänt

Idag har jag haft en trevlig dag :-) Den började ju som sagt med en pannkaksfrukost och sen träffade jag Stina på stan, vi tog en fika på waynes. Där åt jag en sån där "Biscotti" tror jag det heter. Smakade ju jättegott till en kopp kaffe iaf :-) Och eftersom jag är inne på skräckfilmsperiod i mitt liv just nu så gick jag och Stina till Hemmakväll och hyrde The unborn som hade denna handling: Det händer att själen efter en människa som dött, är så ondskefull att vägen till himmeln är stängd för den. Istället tvingas den till en ändlös vandring i gränslandet mellan världarna på ständig jakt efter en ny kropp att ta i besittning. Och ibland lyckas den...
Ja den var iallafall superläskig och jag satt och skrek till emellanåt så Maria, Stinas mamma undrade vad vi höll på med :-P

Sen gick jag hemåt och jag och pappa har spelat lite kort och druckit varm choklad. Mamma kom också förbi en sväng och lämnade lite grejer och tog en kaffe. Så satt vi och pratade lite och så då :) kl 21 börjar ju lyxfällan så det lär ju ses iallafall :P Sen blir det antagligen kväller. Men först läsa lite bok jag var på bibblis idag och lånade! Det är en hälso-bok så att säga.. Spännande med lite läsning innan man somnar.. Blir man lite tröttare också? behöver jag som druckit så mycket kaffe idag.

Imorgon blir det en tidig imorgon! Tänkt vara på SATS vid senast halv 11 så jag hinner konditionsträna innan bodypumpen.. Sen är det äntligen HELG! :-)

En bild från april någon gång.. Jag hade en dålig hy-period men det syns inte så bra på bilden iallafall :-) Kul att gå på krogen med Cissi iaf! :D

PANNKAKOR! för det är ju torsdag

Publicerad 2009-11-05 13:42:05 i Allmänt

Imorse när jag vaknade så var jag sugen på pannkakor.. till lunch eller så tänkte jag. Men varför inte till frukost istället? Det är ju torsdag dessutom - pannkaksdagen!

Med glada steg gick jag in i köket och öppnade skafferiet, på mitt havregrynspaket står ett jättebra och enkelt recept som lyder såhär :

1 ägg
1 krm salt
4 dl mjölk eller filmjölk
1 ½ dl havregryn
1 dl mjöl (Jag tog gramhamsmjöl. Degen kändes rätt "tung" när jag tog det istället för vetemjöl men det gick ju bra ändå!)

och lite smör att steka i. TADA! Mysfrukost i min ensamhet med P3 och en tidning (DA - Dagens arbete, för industriarbetare.) Var ju inte den gladaste tidningen jag läst i mitt liv men men:P Haha..

Nu ska jag iväg och möta Stina på stan och sedan åka hem till pappa och eventuellt kommer Wille vara hemma med :-). Imorgon så ska Andreas bjuda på mat här hemma i sin lägenhet.. Spännande att se vad han ska koka ihop för något!

Igår gick jag på stan och filosofera.. detta önskar jag mig i julklapp just nu!

Min ÖNSKELISTA till JULEN

 

- Mobil. Min håller på rasa samman, sakta men säkert :-/

 

- Ett halsband. Gärna ett halsband jag kan ha på mig jämt. Som en tunn kedja i guld  eller så.

 

- Böcker om matlagning, Hälsa, Romaner och allt sånt!

 

- Presentkort på Cervera, IKEA och diverse klädbutiker.

 

- Sängkläder

 

- Family guy säsongerna.

 

 

- CD med Eskimo Joe, U2, Eskobar.

Vackra smycken!

Publicerad 2009-11-05 13:08:49 i Allmänt

Ivana berättade om en sida som heter www.Brollopschansen.se och de hade jättefina smycken:D Jag kikade runt lite och det hade ju inte varit helt fel att ha dom här :



Fin ring va?
Jag hade inte tänkt förlova mig eller så men alltid kul att spana på fina smycken :-)

hm

Publicerad 2009-11-04 18:00:04 i Allmänt

Kan ingen människa tipsa om en bra skräckrulle??? verkar inte bätte

Mättis tjej =D

Publicerad 2009-11-02 17:01:28 i Allmänt

På fikat blev det förutom pappa även syster Jenna och Fredrik och lilla Wille såklart :). Alla var nöjda med kladdkakan vilket var kul! :D
Efter de hade åkt hem gjorde jag "nästa syssla" i köket, nämligen middagen till mig och Andreas. Han har ju praktik hela dagarna och kommer hem hungrig så jag försöker då jag är här att ha lagat mat till oss!
Idag fick det bli chili con carne med ris och grönsaks-wok! Super-gott var det och det kändes som nyttig och bra mat dessutom så nu mår magen bra - mätt & belåten.

Får se vad dagen mer kommer erbjuda än jobbcoachen, tandläkaren och fika med familjen + god middag med Andreas?


Svar: Jag tror det kan bli någon slags träning ikväll på SATS. Antingen bodypump eller spinning och core.. äh vettetusan. Tiden får utvisa det. Kanske kan få med mig Andreas på pumpen? :-P Kan alltid försöka. Lite roligare än att gå ensam då Jenna varit sjukling i cirka 4 veckor nu!! :-S

Andreas när han var liten kille :-)

En måndag med ärenden

Publicerad 2009-11-02 13:23:57 i Allmänt

Dagens 2 ärenden är över! Kl. 10 var det jobbcoachen på stan och därefter promenad hem till Bomhus och tandläkaren kl 13. Allt färdigt och klart - och det gick bra :-) Har lite att göra i veckan ang. jobb och sånt, annars får jag skämmas inför coachen nästa vecka om jag inte gör mina utlovade ärenden.

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem. Då ska vi åka hem till Andreas lägenhet och dricka kaffe och fika lite, jag bakade en kladdkaka när jag kom hem hit tidigare idag. Det gick smidigt och jag försökte göra den lite lite nyttigare än original kladdkakan. Vi hade varken socker eller fräscha ägg så  körde utan ägg och tog rörsocker. (det brunare sockret).
Att baka kladdkaka med Kesella har jag också testat på men det har inte blivit någon höjdare de 2 gånger jag bakat med kesella. Det blir mer sockerkaka då typ. Men kesella till scones eller mat är ju toppen förövrigt!

En kaka till kaffet är alltid underbart gott. Det var så jag började dricka kaffe. Men nu är det viktigare att ha kaffe till frukost tycker jag :-)

Här har ni receptet förresten :-) Toppen om man får gäster och inte har några ägg hemma till bakverk!


2,5 dl. socker ( Jag tog 2 dl.)
50 gr. rumsvarmt smör eller margarin
2,5 dl. vetemjöl
1 tsk. bakpulver
4 msk. kakao
1 tsk. vaniljsocker
1 krm. salt (Skippa saltet!?gjorde jag.)
1,5 dl. mjölk


1. Vispa socker och smör/margarin poröst med 1 msk. mjölk.
2. Blanda ihop de torra ingredienserna och tillsätt dessa växelvis med resten av mjölken.
3. Vispa i minst 2 minuter.
4. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten.
5. Grädda i 150° i 35-40 min.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela