HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

god kväll!

Publicerad 2008-07-28 22:25:32 i Allmänt

god kvälls :D

Ska snart gå och packa lite inför trippen till Köping, tänkte bara lägga upp bilder från goya, fast dom ligger redan på bildagboken min med, potter heter jag där.
 
Jahapp.. och imorn blir det party igen, längtar! Blir bara roligare & roligare :) Sen blir det Festa med motstånd i Köping i helgen ;)

Stinis o jag.




Skit i dom andra bilderna, datorn bangar :@


lyckad helg.

Publicerad 2008-07-27 23:13:59 i Allmänt

Tjo ba.

Tänkte bara skriva lite om dagens händelser och igår.

Igår blev det ju utgång på Goya och där hade vi jättetrevligt, synd att det är så dyrt att handla i baren, jaja.. fullt ös iaf och jag o stina önskade bomfunk mc´s - freestyler låten av djn, haha det var skoj ;) lyckad kväll iaf, suck för klagande grannar som är på pappa som en magnet direkt när han kommer hem.

Idag vaknade jag upp och mådde oförskämt bra, vilket kändes toppen.. Så städade upp lägenheten och fräscha till innan jag tog cykeln till Tamara i sätra där vi chillade och låg och sola, men det blev även ett dopp i poolen =)
Sen cyklade jag hem till mamma och åt lite mat, sen har jag träffat stina ikväll, och vi chillade oxå, mycket sånt

Förövrigt längtar jag tills tisdag då det blir en till "utgång" om man kan kalla det så, ska se arvingarna i hedesunda med syster och hennes vänner :)

Jag och Ivana innan utgång..

Lördag - kanonväder

Publicerad 2008-07-26 11:37:41 i Allmänt

God förmiddag!
har nyligen ätit en stadig frukost - gröt, för att snart bege mig ut på en cykeltur i det fina vädret, b.la till Maxi och köpa lite mat, ska även bjuda Ivana på lite chicken beats när hon kommer vid 5, 6 tiden. Sen ska Stina även komma förbi och sen blir det nog utgång ikväll, hoppas på skoj men har inga förhoppningar för det är lika bra säger Ivana, jag håller med. Tar kvällen som den kommer helt enkelt :)

Förövrigt är det kanonväder ute och jag har inte tid att åka till rullsand / brämmen som mamma ska åka till idag utan är hellre hemma och fixar, men ska ju inte sitta inne nej! jag ska ut på cykeln, och jag får inte glömma solkräm, solen tar väl nästan bättre när man cyklar än ligger på stranden :) Var ju på fjärran igår med systrarna och det var mys, och riktigt varmt, kändes som utomlandsvärme :D

Och på tisdag ska jag, Jenna och hennes kompis se Arvingarna på Ön, hoppas på fint väder bara.. kommer hem från ön på natten till onsdagen och på onsdag morgon far jag till Himmeta / Köping och det ska bli skitskoj, har längtat rätt mycket efter att få resa iväg nu =)

och så tänkte jag lägga in lite  f'ärska bilder från i torsdags, min kamera är utlånad så tog dessa av Tamara ;)

Stina och Angie :) Tamara och jag Angi :)

Hehe Stina var coolingen..

Ajökens.. !

ute på en cykeltur med nya cyklarna :)

Publicerad 2008-07-22 20:29:55 i Allmänt

Godkväll :)
dagarna rullar på = sommarlovet går för fort :/

Igår var pappa o jag och hämtade cyklarna (jennas & min) så idag har vi varit ute och glidit, åkte till sälgsjön och chillade lite oxå, mys! Jag och Jenna har exakt likadana cyklar, hihi.. fast olika storlekar. Och imorgon ska jag vara med jenna  då hon ska vara barnvakt åt lilla Inez :) sen på torsdag och fredag blir det antagligen sol & bad! Vädret verkar mycket lovande.
Värt att nämnas mer är att jag numera bär linser, vilket känns mycket bra, befrielse :D hehe.
Mer värt att nämnas, snart ska jag ut på resa igen, Himmeta, Köping !! Skoj med nya äventyr.

Kolla in ww.jennaj.blogg.se för dagens händelser..

Bye bye.

ÖSregn !!

Publicerad 2008-07-13 15:56:56 i Allmänt

Hallå!
Nu är jag tillbaka efter 1 vecka i Orbaden, Hälsingland. Där har det endast ätits, motionerat, relaxat.. härligt :) Maten där är bäst.

Idag när jag skulle cykla till gymmet så börja det spöregna ner, så när jag väl var där och klev in på gymmet i mina träningsskor som jag cyklat i så bada mina fötter i vatten, jag lämnade även blöta fotsteg efter mig,0" inte så att bli sjuk + att springa på löpbandet i dom här" så jag vände och cykla hem till Jenna ist och kolla in deras nyrenoverade sovrum, och det hade blivit jättemysigt =) Jaha.. sen var jag där ett tag sen kom även pappa, och då tog vi min cykel hem på taket sen och nu är jag hos mamma och kollar in det nymålade/nytapetserade köket, oxå väldigt fint blev det :) snart kommer pappa & hämtar mig igen, sen ska jag på filmkväll hos Stina och imorgon kl 8 (!) ska jag möta Jenna på gymmet för att träna då ist.. skönt med morgonträning.. ? :P Ja såklart.
Har även tagit reda på bra uteställen i Köping för trippen i slutet av juli, ska bli mycket intressant :)

Nu ska jag kila. hejpa!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela