HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

God kyckling !

Publicerad 2009-04-07 12:58:19 i Allmänt

Andra dagen av påsklovet och det njuter jag av för fullt. Har sovit över 11 timmar inatt :) Underbart.. Så nu är jag pigg och har nyligen avnjutit en frukost med ägg och fiberbröd, Så jag är pigg, mätt och belåten. Jag fortsätter avnjuta tisdagen med en kopp kaffe. Senare blir det säkerligen en promenix och sedan cykeln till Jenna eller om jag åker direkt till fjärran för ett stationspass:-) Kuligt ! hoppas jag.. har en tendens att tycka det är tråkigt om det är för mycket folk. Men annars så!
Igår fick jag även riktiga vårkänslor då jag cyklade till Sätra, till Tamara.. lukten av grill kändes lite varstans :) Mindre kul var när jag fick grus i ögat och stod efter cykelvägen borta vid sjukhuset och "grät" i några minuter, usch vad smärtsamt det var.. till slut åkte det där jävla skräpet ut men trodde faktiskt inte jag skulle komma fram till tamara, utan istället sitta på sjukhuset och få ögondroppar. Väl hos Tamara blev det en liten chill kväll :-) Det var roligt, var faktiskt längesedan, och även längesen när det bara var hon och jag som umgicks.

Imorgon åker jag ut till Linda (mot Hedesunda;-) och ska spendera iaf 2 nätter där, skitskoj. Kan tänkas att det med säkerhet blir några varv med golfbilen haha :) Älska livet på landet ! =)

har även räknat ut att efter påsklovet är det 8 skolveckor kvar till studenten.. låt mig säga att jag kan nog inte bli gladare ;)
fast kommer säkert sakna de trygga rutinerna såklart.. Men en sak vet jag att jag vill iaf, det är att åka utomlands under sommaren.. Grekland :D

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela