HarryHanna

Inte så mycket vettigt att tillägga.

lördag.. ..

Publicerad 2009-10-24 16:43:42 i Allmänt

Just nu sitter jag i myskläder hemma hos Andreas och dricker kaffe och ser mammas pojkar på webbtv, rätt underhållande haha :P Äter lite naturgodis till. Andreas är med några kompisar från gymnasiet ikväll och jag ska vara hundvakt åt Wille! Så ser min kväll ut, rätt lugn, men det är så jag vill ha det så det gör inget :) Hoppas jag och Wille kommer överrens ikväll bara, men det tror jag nog :-)

Jobbcoach ska få mitt liv seriösare.

Publicerad 2009-10-21 15:45:47 i Allmänt

Idag har jag varit på mitt första möte med min jobbcoach som jag ska ha nu i några månader. Det kändes bra och nu kanske jag får en "spark i baken" och kommer igång med jobbsökandet! Om inte så får jag tvinga mig själv. Var nyss inne på Sats hemsida och såg att det var väntelista på combaten ikväll, ska man orka cykla ner till stan för att chansa att man får en plats? Inte jättekul om man inte får en plats och ha cyklat i kylan i onödan direkt :S

Nu ska jag fortsätta med matlagningen här hemma. Idag får det bli kyckling med wokade grönsaker och nudlar. :-D Njammy. Förövrigt är det super-kallt här hemma så har sex ljus tända och sitter med min varma kofta också. Men det känns inte som det hjälper alltför mycket. Jag får stoppa huvudet i kokvattnet istället!

Myskoftan med renar är på!

Cykel-natten

Publicerad 2009-10-19 13:36:25 i Allmänt

Inatt sov jag inte hemma själv iallafall. Efter tolv någon gång inatt skickade Andreas sms att han inte kunde sova och då tänkte jag att han somnar lättare om jag är där. Så jag packade väskan och cyklade in till stan. Lite läskigt faktiskt men det var skönt att ha bilvägarna helt tomma, då cyklade jag där istället. Vad skulle dem annars vara en söndagsnatt då? :P Vid ett var jag framme och därefter kunde vi båda somna gott. Så gott att jag gick upp jättesent! Jag ställde inte ens klockan så träningen 11.30 rök :S

Men dagen ska inte gå helt till spillo iaf, får ta mig till Sats senare och träna ett kvällspass :-) I somras på Sandsnäs :D Så mysigt därute.

Tupperware

Publicerad 2009-10-18 20:00:44 i Allmänt

Idag har det varit en trevlig söndag! Vaknade upp hos Andreas och runt två så hämtade mamma upp oss så åkte vi iväg på ett "tupperware/plast-party" ute på landet :-P Jag handlade inget men däremot mamma och Andreas :-)

Snart playa del sol, ska se det med pappa nu. förövrigt så börjar Andreas en praktik nu i några månader så vem ska jag leva "lördag hela veckan" med nu ? :( skaffa jobb är inte heller det lättaste om jag inte vill bli säljare, och nej det lockar inte ! Ja nu är det playa som gäller! tommys gamla flamma skulle visst dyka upp i detta avsnitt :D

Lycka till imorgon hjärtat :-)

Ted har en tvilling som blivit kidnappad..

Publicerad 2009-10-06 14:21:12 i Allmänt

Andreas cyklade hem för någon timme sedan och ja, sen dess har inte jag gjort så mycket. Väntar på att klockan ska bli typ 5 så ska jag cykla iväg till Sats. Efter det ska jag vara med Stina ikväll :-) Får se vad vi ska hitta på då :D

Och idag sörjer jag med Jenna. Någon/Några tattare har stulit hennes cykel inatt. Delvis min cykel Ted´s tvilling! jävla idioter. Om man ändå hade hade varit där när det hände då hade inte cykeln blivit stulen och de som tog cykeln skulle få brutal misshandel !!!

Åh blir så less. Jag och Jenna hade lika cyklar men nu är jag ensam om den. Glad att jag har min kvar iallafall för det är den bästa cykeln jag haft i mitt liv iallafall.

"Syskonen förra sommaren.."


"Snygg-Ted"

Ser ni en sån här cykel någonstans så kan det vara Jennas stulna. Hör av er isf! Tack :-)

"Stevens - vit/grå med stötdämpare i fram, clips i pedalerna, ramstrl. 18, tror jag. vattenbehållare på ramen"

bakat.

Publicerad 2009-10-01 19:17:52 i Allmänt

Wille sover gott efter våran lilla promenad och jag har nyss bakat ihop en liten blåbärspaj. Det var på tiden då vi haft blåbären i evigheter men det glömdes väl bort. Pappa blir nog glad iaf när han kommer hem och ser att det eventuellt kommer finnas lite fika till kaffet framöver.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela